SVT > Inrikes

Monday, 26 July, 15:25

SVT - 16 jun 21 kl. 16:51

Flera advokater pekas ut i krypterade chattar: ”Smutsar ner kåren”De avkrypterade chattarna har inte bara fått kriminella nätverk på fall – de har också resulterat i misstankar mot flera advokater. – Det är oerhört allvarligt för hela advokatkåren, säger advokaten Frida Wallin..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Frida Wallin

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Flera advokater, pekasut i , krypterade, chattar, Smutsar, ner, kåren

Fler nyheter från SVT

SVT - 5 timmar sedan

Brandinspektörens vädjan: ”Är du ute i skogen – ta med färdig mat hemifrån”

Det råder skogsbrandrisk i flera delar av landet. Allra värst är torkan i Stockholm och på Gotland. – Brandrisken är väldigt hög just nu, säger Torbjörn Mattsson, brandinspektör i Uppsala..

SVT - 8 timmar sedan

Patienter tillåts välja etniskt svenska läkare

I samtliga av landets regioner finns vårdgivare som låter patienter välja att vårdas av etniskt svenska läkare och tandläkare. Det visar en granskning från Dagens Nyheter..

SVT - 9 timmar sedan

Så förändrades Annelies liv efter covid-19

Från högintensiv träning och ridning flera dagar i veckan till total orkeslöshet, hjärntrötthet och smärtor som kan vara i dagar. För Annelie Westerlund från Ekerö utanför Stockholm har livet förändrats totalt efter det att hon fick covid-19..

SVT - 9 timmar sedan

Över 25 000 svenskar har fått diagnosen postcovid

I spåren av coronapandemin har tusentals svenskar fått diagnosen postcovid. Men frågan delar läkarkåren och vissa är oroliga för att andra patientgrupper blir lidande. .

SVT - 20 timmar sedan

Experten: Så kan Sverige halvera drunkningsolyckorna

Sverige bör ha som mål att på fem år halvera antalet som dör i drunkningar – det menar Andreas Claesson, ordförande i Rådet för hjärt- och lungräddning. – Det är en mycket realistiskt målsättning och märkligt att vi inte redan har en strategi för det, säger han..

SVT - 23 timmar sedan

Livräddningssällskapet oroliga för fler olyckor i sommar

Hittills i juli har flera personer avlidit efter drunkningsolyckor. Svenska livräddningssällskapet (SLS) oroar sig för en corona-effekt. – Vi ser redan flera barn som har drunknat i år, säger Tina Heiker Hult vid livräddningssällskapet i Göteborg..

SVT - 23 timmar sedan

Många drunkningslarm i helgen – flera döda och flera till sjukhus

Drunkningslarm har kommit från orter i hela landet i helgen. På söndagen avled en kvinna efter en drunkningsolycka i Strömsund i Jämtland. Minst fyra personer har hittills avlidit under helgen och flera personer har förts till sjukhus..

SVT - Igår: 13:59

Ökning av flickor som förs ut ur Sverige

Antalet flickor och unga kvinnor som slår larm och ber om hjälp efter att ha förts ut ur Sverige har ökat under 2021. De gifts bort under tvång, misshandlas psykiskt, fysiskt och sexuellt och möjligheterna för UD att få hem dem är små..

SVT - Igår: 06:16

Ny rapport: Tillsynen vid svenska vattendammar måste förbättras

I Sverige finns omkring 500 vattendammar som skulle kunna orsaka mycket omfattande skador på samhället om de kollapsade. En ny rapport visar att tillsynen behöver förbättras..

SVT - Igår: 01:53

Hemester-effekt: ökat intresse för begagnade bilar

Allt fler har köpt begagnade bilar under det gågna pandemiåret. Snittpriset på en begagnad bil har ökat med drygt 8 procent sedan i fjol och ökningen kan ses som en ”hemester-effekt” att pengar som vanligtvis skulle gått till exempelvis en utlandsresa i stället läggs på en begagnad sportbil eller raggarbil..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.