SVT > Kultur

Tuesday, 13 April, 21:11

SVT - 05 nov 18 kl. 19:05

Gunnel Lindblom har varit aktuell sedan 50-taletPå onsdag drar Stockholms filmfestival igång och årets stora hederspris Stockholm Achievement Award går till skådespelaren och regissören Gunnel Lindblom..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Lindblom, Stockholms, Stockholm Achievement Award, Gunnel Lindblom

Dela artikeln

56 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Gunnel, Lindblomhar varit , aktuellsedan , 50-talet
- 01 jan 70 kl. 01:00

Fler nyheter från SVT

SVT - 1 timme sedan

Bridget Jones dagbok fyller 20 år

Filmen som beskriver rädslan över att bli singel livet ut och tagit mormors-underbyxor dagen man lyckats snärja drömprinsen, blev direkt en enorm succé. Idag fyller Bridget Jones dagbok 20 år..

SVT - 7 timmar sedan

Han åkte på konstbluffen – köpte målning för 40 000

En norsk gallerist har i 25 år sålt målningar av påhittade konstnärer med fina CV:n – som höjt värdet på verken. Egentligen är det galleristen själv som målat tavlorna, och nu åtalas han för bedrägeri. Norska NRK har pratat med en av de som åkt på konstbluffen, som tycker hela historien är märklig..

SVT - 7 timmar sedan

Efter udda konstbluffen: Påhittade konstnärens verk kan öka i värde

Werner Jensen är konstnären som inte existerar. Han är påhittad av norska galleristen John Hedemark som i två decennier sålt sina egna målningar under signaturen, och därmed höjt värdet på målningarna. Nu åtalas han för bedrägeri.

SVT - 9 timmar sedan

Efter Prins Philips död: Massiv tittarkritik mot BBC – ”Tog upp allt tv-utrymme”

BBC:s bevakning av Prins Philips död har genererat fler klagomål än någonsin i brittisk tv-historia. Över 100 000 tittare har framfört kritik som till största del handlar om att BBC gav det kungliga dödsfallet för stort medieutrymme, rapporterar The Guardian. .

SVT - 10 timmar sedan

Dramaten planerar jätteuppsättning – över 70 skådespelare medverkar

Kungliga Dramaten hoppas kunna inleda teaterhösten med ett nytt scenkonstverk av regissören och teaterchefen Mattias Andersson. Förhoppningen är att samtliga, närmre 70 skådespelare i ensemblen, ska medverka samtidigt..

SVT - 11 timmar sedan

Grammisnominering till åtalade Yasin

Håkan Hellström, Ana Diaz och Yasin. Det är några av artisterna som slåss om Grammisarna i år. Det står klart när de första nomineringarna nu har offentliggjorts..

SVT - 12 timmar sedan

Succépodden lägger ned

Den populära podcasten Skäringer och Mannheimer läggs ned, rapporterar Aftonbladet..

SVT - 12 timmar sedan

Will Smith flyttar inspelning från Georgia i protest mot vallag

Filmen Emancipation med Will Smith i huvudrollen kommer inte längre att spelas in i delstaten Georgia med anledningen av nyligen införda vallagar som människorättsaktivister kallat förtryckande och diskriminernade mot minoritetsgrupper..

SVT - 15 timmar sedan

De skriver om våldet som både lockar och skrämmer

I sin nya bok “Våldet – en bok om det som lockar, smärtar och skrämmer oss” gräver kampsportarna Musse Hasselvall och Robert Svensson i sin livslånga relation till våldet. Det handlar om rädsla och sorg, lust och gemenskap. Att kunna se sig som både offer och förövare.

SVT - Igår: 19:51

Kritiserat förslag blir verklighet – medier som sprider desinformation kan nekas stöd

Myndigheten för press, radio och tv (MPRT) har nu beslutat om nya föreskrifter för mediestöd. I de nya föreskrifterna tydliggörs att nyhetsmedier som uppmanar till brott, sprider desinformation eller vilseleder kring vetenskap inte ska anses ha ett redaktionellt innehåll av hög kvalitet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.