SvD > Kultur

Friday, 30 July, 04:08

SvD - 15 jun 21 kl. 21:39

Asap Rocky: Trump gjorde allt lite värre”Han fick mig inte frisläppt. Om någonting, så gjorde han allt lite värre”.Det säger Asap Rocky om ex-presidenten Donald Trump i sin egen dokumentärfilm ”Stockholm syndrome,” enligt Rolling Stone..
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Rocky, Asap Rocky, Donald Trump, Stockholm, Rolling Stone

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Asap, Rocky, Trumpgjorde allt , lite, värre

Fler nyheter från SvD

SvD - 6 timmar sedan

Artikeln om fångvård som förändrade allt

”Ingenting fungerar” – den formuleringen om dåliga behandlingsresultat för kriminella har sedan den myntades 1974 använts i otaliga vetenskapliga och ideologiska dispyter. Höger och vänster har dragit olika slutsatser av ”Martinsons doktrin”, men Martinson själv ansåg sig vara missförstådd. .

SvD - 12 timmar sedan

Nu kan det sägas – detta är sommarens bästa tv-serie

Efter en kvav, kladdig vecka går det åter – äntligen – att andas i Stockholm där vi i dag har en temperatur på behagliga 23 grader. Värmebölja och hetta är annars ett effektivt filmiskt berättargrepp som jag alltid faller för. Om du är likadan rekommenderar jag detta (ganska svåra) filmquiz om några av filmhistoriens svettigaste ögonblick.

SvD - 13 timmar sedan

Unika perspektiv inifrån Putins välde

Hon har åtalats för förtal av ryska oligarker för sin bok. I ”Putins krets” analyserar Catherine Belton samspelet mellan privata och statliga intressen och den omfattande korruptionen i Putins Ryssland. .

SvD - 18 timmar sedan

Netflix inför vaccinationskrav

SvD - Igår: 00:15

Ska de verkligen flyga mitt i klimatkrisen?

Hittar du inga ”Sommar i P1” som lockar, eller har du fått nog av de personliga berättelserna? SvD Kultur guidar till fem aktuella ljudböcker för olika smaker. .

SvD - Igår: 00:15

Lyxigt specialavsnitt av unik Netflix-serie

Brittisk thrillerserie och superhyllad dokumentär om den mäktiga Harlem Culture Festival. SvD guidar till nyheter på Netflix, HBO Nordic, SVT Play och övriga streaming-plattformar..

SvD - Igår: 20:41

Triggervarningen blev ett äkthetsintyg

En äkta triggervarning. Jag hade räknat med att bli våldsamt irriterad när jag stötte på en sådan. Nu blir min reaktion snarast den motsatta – varningen är ett äkthetsintyg; här har inget slätats över..

SvD - Igår: 11:40

Fackens skattkistor lockade de kriminella

USA:s kriminella såg stora möjligheter med de amerikanska facken. Inte minst de lättåtkomliga strejkkassorna lockade..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.