SvD > Nyheter

Monday, 04 December, 20:04

SvD - 04 okt 23 kl. 01:27

Biden vädjar till kongressen sedan talman avsattsTalmannen USA:s representanthus har avsatts i en historisk omröstning.Det riskerar att lamslå arbetet i kongressen och president Biden vädjar om en snar lösning..
Läs mer på SvD
Läs mer om:
USA, Biden

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Biden, vädjartill , kongressensedan , talman, avsatts

Fler nyheter från SvD

SvD - 45 minuter sedan

Spotify–anställd: ”Får koppla bort känslor”

Musikjätten gör sig av med över 1 500 anställda, det tredje och största varslet för Spotify bara i år. ”Man får helt enkelt koppla bort sina känslor”, säger en anställd..

SvD - 45 minuter sedan

Gaza en kamp mot klockan för Biden

I USA söker Vita huset febrilt efter en lösning på hur Gaza ska styras efter kriget. Inget alternativ är populärt, varken bland israeler eller palestinier. Och för president Biden är det nu en kamp mot klockan..

SvD - 45 minuter sedan

”Utnyttja effekten i elsystemet optimalt”

Dagens system för tilldelning av elektrisk effekt hämmar investeringar, försvårar omställningen och drabbar svensk konkurrens­kraft negativt. Det skriver företrädare för järn- och stålindustrin..

SvD - 45 minuter sedan

A-traktorn kan få boost av nya EU-regler

A-traktorn blir snabbare när nya EU-regler ska hjälpa den att överleva – men med hårdare krav.Men det lär dröja flera år innan reglerna blir verklighet..

SvD - 1 timme sedan

Så hotar desinformation och påverkan Sverige

PODD | 4 december. Hur ska man som enskild medborgare förhålla sig till säkerhetsläget?.

SvD - 4 timmar sedan

Nykläckta kycklingar åt varandra levande

Filmer från ett av Kronfågels kläckerier i Sverige visar hur nykläckta kycklingar äter varandra levande, rapporterar TV4 Nyheterna..

SvD - 2 timmar sedan

”Jag baxnar över skenheligheten”

90 procent av Sveriges kulturskolor kommer att tvingas dra ned på sin verksamhet. I ett land där musikexporten ofta framhävs med stolthet är det slående att man inte prioriterar kulturen mer. .

SvD - 2 timmar sedan

Säpo har larmat – elever riskerar att radikaliseras

Åtta skolor med muslimsk inriktning har fått sina tillstånd indragna efter larm från Säpo. Risken har funnits att elever kan utsättas för radikalisering. ”Det är väldigt allvarligt att elever kan möta krafter som motarbetar demokratin”, säger Helén Ängmo vid Skolinspektionen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.