SVT > Ekonomi

Monday, 04 December, 20:28

SVT - 03 okt 23 kl. 23:42

Småspararnas aktier värdelösa efter SAS-beskedet – därför har de ändå inte blivit luradeMer än 250 000 människor äger aktier i SAS, enligt företagets egna uppgifter. Nu ser deras pengar ut att gå upp i rök. – Alla aktieägare blir helt lottlösa, säger ekonomikommentator Alexander Norén..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
SAS, Alexander Norén

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Småspararnas, aktier, värdelösaefter , SAS-beskedetdärför har de , ändå, inte blivit lurade

Fler nyheter från SVT

SVT - I förrgår: 09:34

Bostadspriserna backar kraftigt

Bostadspriserna fortsätter att falla och är nu nästan ned 15 procent sedan förra vårens pristopp. Och nedgången kan fortsätta – trots räntepaus från Riksbanken. En chockhöjning av bostadsrättsavgifterna kan pressa priserna ännu mer..

SVT - 29 nov 23 kl. 16:14

Så ska du tolka recessionen: ”Finns hopp om mjuklandning”

Sveriges BNP sjönk även under det tredje kvartalet. Därmed är recessionen ett faktum. Men vad betyder det skräckinjagande ordet egentligen för hushållen?.

SVT - 27 nov 23 kl. 07:58

Kaffet billigare än på över ett år

Vissa livsmedel går stick i stäv med en annars hög inflation. Som kaffe. Priset är nu det lägsta sedan början på 2022, enligt den oberoende sajten Matpriskollens beräkningar..

SVT - 27 nov 23 kl. 08:00

Swedbank: Slut med räntehöjningar

Nu har Riksbanken höjt färdigt för den här gången, i alla fall enligt Swedbank. Efter förra veckans räntebesked bedömer Swedbank att Riksbanken ändrar linje. Närmast väntar i stället en räntesänkning i juni..

SVT - 26 nov 23 kl. 04:46

Minskad e-handel under årets Black Week

Omsättningen i e-handeln under Black Week minskade i år med 2,2 procent jämfört med förra året, enligt ett pressmeddelande från Prisjakt och Svea bank..

SVT - 24 nov 23 kl. 19:53

Storbankerna tror inte på Thedéens ränteprognos

Riksbanken ser en första räntesänkning först 2025. Det är en prognos som sågas av storbankerna – som i stället tror att räntan sänks redan i sommar..

SVT - 23 nov 23 kl. 10:46

Riksbanken har svårt att ”göra slut”

Riksbanken lämnar räntan oförändrad, men varnar för att det kan bli fler höjningar sen. En ”hökaktig” icke-höjning där man vill skrämma oss att tro att faran inte är över..

SVT - 23 nov 23 kl. 09:30

Riksbanken lämnar räntan oförändrad

Riksbanken lämnar styrräntan oförändrad på 4,0 procent. Det är första gången sedan februari 2022 som räntan inte höjs..

SVT - 21 nov 23 kl. 20:13

Techbranschens hetaste namn Sam Altman

Pionjär, entreprenör och prepper. Sam Altman grundade Open AI och har fått företaget att gå från okänt till att vara på allas läppar..

SVT - 20 nov 23 kl. 11:43

Finansprofilen om läkemedelsjättens kursrus: “Klassisk bubbla”

Nya fetmaläkemedel har fått den danska medicinjätten Novo Nordisk att rusa på börsen. Nu varnar finansmannen Christer Gardell för bolagets skyhöga värdering. – Det är en klassisk aktiebubbla, säger han i Ekonomibyrån..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.