DI > Ekonomi

Monday, 04 December, 21:25

DI - 03 okt 23 kl. 21:41

SAS vd: Inga planer på att flytta huvudkontoret från StockholmFlygbolaget SAS har inga planer på att flytta sitt huvudkontor från Stockholm till Köpenhamn, trots att den svenska staten inte längre är en betydande ägare i SAS. Det uppger vd Anko van der Werff..
Läs mer på DI
Läs mer om:
SAS, Stockholm, Köpenhamn, Anko, Werff

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SASvd , Inga, planerpå att , flytta, huvudkontoretfrån , Stockholm

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Uppgifter: Brittisk kärnkraftsanläggning hackad

Hackergrupper med ryska och kinesiska kopplingar har gjort intrång i den brittiska kärnkraftsanläggningen Sellafields it-system..

DI - 15 minuter sedan

Varnar för elförsörjningen – rekordinvesteringarna räcker inte

Trots planerade rekordinvesteringar i stamnätet kommer det inte att räcka för att möta elbehoven framöver, enligt Svenska kraftnät. Det här duger inte, anser industriorganisationen IKEM som kräver att regeringen tar ett större ansvar för att möjliggöra industrins omställning..

DI - 1 timme sedan

Åhléns nya ägare: ”Bra bolag ska stå på egna ben”

Det blev brakförlust första året för Åhléns nye ägare Ayad Al-Saffar. ”Färdigstädat, nu börjar det roliga! Lönsamheten är på gång och vi öppnar flera nya varuhus 2024”, avslöjar han inför Di:s Gasellgala den 5 december, där han är en av talarna.

DI - 1 timme sedan

Traton måste vilja vara kvar i Sverige

I måndagens Di tog Scania, som ägs av tyska Traton, upp betydelsen av näringslivsklimatet i Sverige för att det bolaget ska bli kvar. Det är en viktig fråga även för övriga svenska näringslivet. Konkurrensen om makt, ägande och lokalisering i världen hårdnar hela tiden..

DI - 1 timme sedan

Låg medvetenhet om vikten av omställning bland svenska medarbetare

I ekonomiska orostider är det lätt att fastna i den dagliga verksamheten. Många företagsledare behöver lyfta blicken och säkerställa att medarbetarna är redo för omställning. Sverige halkar efter i ett internationellt perspektiv, skriver hr-experterna Tim Paradis Skäremo och Alexandra Fürst vid rådgivningsbyrån PwC..

DI - 2 timmar sedan

Nevsköparen: ”Vi träffades bara en gång”

EV Electras vd Jihad Mohammad bekräftar för Di att han inledde samarbete med den nu häktade svensken Anthony Norman. Däremot förnekar han att hans bolag ska ha tjänat några pengar. ”Han lurade oss”, hävdar Jihad Mohammad..

DI - 2 timmar sedan

Opec: Produktionsneddragningarna kan ”absolut” fortsätta

Oljeproduktionsneddragningarna av Opec+ kan ”absolut” fortsätta längre än det första kvartalet nästa år om det behövs. .

DI - 3 timmar sedan

Byte med minsta möjliga dramatik

När familjen Wallenbergs börsnoterade investmentbolag Investor är som bäst, är det som att se målarfärg torka.  Valet av Christian Cederholm som ny vd efter Johan Forssell saknar all form av dramatik..

DI - 3 timmar sedan

Blandat på Nordenbörserna

Grannländernas börser var blandade på måndagen med tydliga nedgångar i Oslo och Helsingfors, medan Köpenhamnsbörsen var upp försiktigt. Vinx 30 sjönk 0,5 procent till 1.443..

DI - 3 timmar sedan

Stockholmsbörsen stänger runt nollan – Ericsson steg på AT&T-rykte

Veckan inleddes lite trevande på Stockholmsbörsen, efter förra veckans och månaden novembers uppgångar. Bland enskilda bolag stack Ericsson ut positivt efter nyheter från telekomsektorn i USA..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.