Sydsvenskan > IT

Friday, 24 May, 16:52

Sydsvenskan - 26 sep 23 kl. 17:25

Uefa öppnar för ryska ungdomslagRyska fotbollsungdomar ska inte behöva lida för vad landets vuxna ägnar sig åt för galenskaper..
Läs mer på Sydsvenskan

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Uefaöppnar för , ryska, ungdomslag

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 5 minuter sedan

Bil har voltat på E22 – en till sjukhus

En trafikolycka inträffade på fredagseftermiddagen på E22 nordost om Lund. En personbil voltade och dess förare fördes till sjukhus med ambulans..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Designmässan med mattor, gungor och ett hus av hampa

Mattor, gungor och en skånelänga av hampa. Det är några av inslagen på årets Southern Swedish Design Days med temat ”omsorg”..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

15 procent av alla pojkar väntas få adhd-diagnos

Allt fler svenskar får diagnosen adhd. Nu ger regeringen Läkemedelsverket i uppdrag att bland annat se över om fler läkare kan skriva ut läkemedel. – Det har skett en explosion av diagnoser, säger socialminister Jakob Forssmed..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Cyklist påkörd av bil på Limhamn

En person på cykel blev under fredagseftermiddagen påkörd av en bilist. Föraren i bilen avvek från platsen efter olyckan..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Malmö stad prisas för arbete mot våldsbejakande extremism

Personer på väg att radikaliseras ska upptäckas och få hjälp tidigt – innan de hinner skapa en identitet som till exempel högerextrem. Men mörkertalet anses vara stort. I Malmö finns så unga personer som mellanstadiebarn på myndigheternas radar..

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Israeliska flaggor i Lundagård

Strax efter klockan nio på fredagsmorgonen var Yair Elsner och ett par bekanta på plats i Lundagård för en picknick. Med sig hade de israeliska flaggor. .

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

Mörkad skolflytt går inte att pröva – finns inte på papper

Familjerna till barnen på Vita villan sitter i en rävsax. Personal sägs upp och planeringen inför den kritiserade skolflytten går på högvarv, men beslutet finns inte på papper. Därför kan rätten inte pröva ärendet..

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

Ali från Syrien har skrivit en hyllningsbok till Sverige

Malmöbon Ali Alabdallah kom till Sverige för elva år sedan. Nu har han skrivit sin fjärde bok – direkt på svenska. Det är en hyllning till landet som fått honom att älska knäckebröd..

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

Politisk enighet om ny skola – men den har inget namn än

Kyrkskolan i Svedala pensioneras om några år – i stället byggs en ny F–6-skola för 400–500 elever. Enligt kommunens beräkningar behövs den nya skolan år 2030..

Sydsvenskan - 10 timmar sedan

Dödlig huskollaps på MallorcaOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?Kontakta kontakt@pressen.se för kommunikation eller annonsering.

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.