Corren > Nyheter

Saturday, 02 December, 06:25

Corren - 26 sep 23 kl. 08:18

Huset på Klockrike 622 i Klockrike sålt för andra gången sedan 2020Maria Weigl, 29, och Gabriel Harry Wallis Thor, 26, har nyligen blivit nya ägare till fastigheten på adressen Klockrike 622 i Klockrike..
Läs mer på Corren
Läs mer om:
Klockrike, Weigl, Gabriel Harry Wallis Thor

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Huset, Klockrike, 622i , Klockrike, såltför andra , gången sedan 2020

Fler nyheter från Corren

Corren - 10 minuter sedan

Därför är Sveriges "oviktiga" match viktig

Sverige får lägga besvikelsen bakom sig snabbt. Den där oviktiga matchen mot Spanien på tisdag blev plötsligt högintressant. –Det är viktigt för oss att vara kvar i den här Nations League-gruppen, säger anfallaren Stina Blackstenius..

Corren - 7 timmar sedan

Trafikolycka skapar trafikproblem

Trafiken i riktning mot Gränna på E4 mellan trafikplatserna Linköping Väst och Mantorp påverkas av en olycka, skriver Trafikverket..

Corren - 15 minuter sedan

Helldén (MP): AI kan öka behov av basinkomst

Articifiell intelligens (AI) kan göra att många människor förlorar jobben. Och om det sker kan basinkomst behöva införas..

Corren - 15 minuter sedan

Mål i hela Gaza attackeras

Under dygnet efter det att sjudagarspausen i striderna mellan Hamas och Israel löpte ur har Israel attackerat mål i hela Gaza, inte bara den norra delen..

Corren - 1 timme sedan

NDC, COP, IPCC? Så hänger du med i klimatsnacket

Klimatnördar verkar älska tungvrickande förkortningar och tekniska begrepp som saknar rimliga svenska översättningar. Här är ordlistan för dig som vill låta lite smartare i fikarummet..

Corren - 45 minuter sedan

San Joses första bortaseger – Eklund målskytt

21-årige William Eklund avslutade San Joses målfest när laget besegrade New Jersey med 6-3 i den första bortavinsten för säsongen..

Corren - 1 timme sedan

Livstids fängelse för dödligt knivbråk

En 21-årig man döms till livstids fängelse för mord och mordförsök efter ett dödligt knivbråk i Motala i somras, skriver Motala och Vadstena Tidning..

Corren - 1 timme sedan

Kalle och barnen var i huset när det smällde

Kalle Ektörne och hans döttrar var i huset i Ekholmen den 26 september när det smällde. Nu berättar han om vad som hände – och vilka spår det lämnat efter sig..

Corren - 1 timme sedan

Brandsäkert boende borde vara en självklarhet

Varje år inträffar cirka 20 000–24 000 bostadsbränder i Sverige, varav Räddningstjänsten förra året behövde rycka ut till 6 668 stycken totalt i Sverige och 274 i Östergötland, skriver Brandskyddsföreningen..

Corren - 1 timme sedan

Tesla obstruerar – för att de inte har lust

Jag kan inte hitta något annat skäl för Tesla att obstruera än att de helt enkelt inte har lust. Elon Musk vill bestämma själv, skriver Veronica Palm..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.