NSD > Nyheter

Friday, 01 December, 01:13

NSD - 26 sep 23 kl. 08:00

Fem hemliga team ska rita förslag för kvarteret BävernNu går startskottet för arbetet med att utveckla Luleås exklusivaste läge i Norra hamn – kvarteret Bävern. Fem hemliga team har valts ut..
Läs mer på NSD
Läs mer om:
Bävern, Luleås, Norra

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fem, hemliga, teamska , rita, förslagför , kvarteret, Bävern

Fler nyheter från NSD

NSD - 1 timme sedan

Viktiga lärdomar för Häcken: "Väldigt givande"

En ny förlust. Men också nya viktiga lärdomar inför framtida spel i Europa. Häckens 0–2-förlust mot Bayer Leverkusen var ett nederlag med mersmak, enligt Samuel Gustafson.

NSD - 2 timmar sedan

Dödar vilda ryktet: "Nej, för fan"

Oskar Nilssons oväntade utspel om att Luleå Hockeys publik är bäst i Sverige gjorde att det började spekuleras i Luleå. Ryktena om att han – återigen – är aktuell för dem avfärdas dock av backen. "Nej, för fan – jag har ingen aning om var det där kommer ifrån, jag har ju kontrakt i ett år till", säger han..

NSD - 2 timmar sedan

Häcken pressade Leverkusen – men förlorade

Fem matcher, fem förluster. Häckens trista svit i Europa League fortsatte när Bayer Leverkusen kom på besök. Hisingslaget stod emot bra, men föll till slut med 0–2..

NSD - 3 timmar sedan

Skånsk derbykung i norr: "Går fort i hockey"

Två mål på fem sekunder – sedan var en skåning derbykung i norr. Luleåforwarden Oscar Eklind, 25, har aldrig upplevt något liknande. –Nej, men det går fort i hockey, konstaterar han efter 2–0-segern över Skellefteå..

NSD - 2 timmar sedan

"Jag gillar honom som fan – men han spelar i fel lag"

Linus Omark förstörde – genom sitt så viktiga 1–0-mål – kvällen för vännen David Rautio. "Det är klart att det kändes lite speciellt, jag gillar ju honom som fan, men han spelar i fel lag nu", säger Luleåhjälten..

NSD - 5 timmar sedan

Trafikolycka på väg 94 - stopp i ett körfält

Det är problem i trafiken i båda riktningarna på väg 94 mellan Stor-Vitberget och Pålsträsk..

NSD - 2 timmar sedan

"Man känner draget direkt man kliver ut på isen"

Det tog bara fem sekunder för Oscar Eklind att utöka Luleås ledning efter Omarks första mål. "Jag har aldrig varit med om något liknande när jag har spelat i alla fall", säger han..

NSD - 2 timmar sedan

Liv, 17, hyllades i pappas gamla hemmarink

För första gången var Herman Liv, son till målvaktslegendaren Stefan Liv, inskriven i en SHL-trupp och fick stå i båset – dessutom hemma i Jönköping. –Det var otroligt roligt att komma tillbaka hit, säger Liv till Aftonbladet..

NSD - 2 timmar sedan

Shinnimins efter slashingen: "Fingret kan vara brutet"

Brendan Shinnimin var som vanligt i hetluften i norrderbyt mot Skellefteå. Slagsmål med Petter Granberg, slashad i nacken av Pär Lindholm och sedan slashad över fingret av Filip Sandberg. "Fingret kan vara brutet", säger han efter matchen när han visar upp lilfingret som börjat svälla upp..

NSD - 3 timmar sedan

Arbete med Tidöavtalet kan belönas med högre lön

Regeringen vill höja lönen för tjänstemän som "biträder" i genomförandet av Tidöavtalet, rapporterar Dagens Nyheter. Patrik Hall är statsvetarprofessor på Malmö universitet och han anser att det ruckar på grundläggande principer. –Vem har sanktionerat det här?Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.