SvD > Nyheter

Saturday, 02 December, 06:39

SvD - 26 sep 23 kl. 07:53

Explosion i Linköping – fasaden bortblåstEn kraftig explosion har inträffat i ett flerfamiljshus i Linköping. Delar av fasaden är bortsprängd och boende har evakuerats..
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Linköping

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Explosioni , Linköping, fasaden, bortblåst

Fler nyheter från SvD

SvD - 15 minuter sedan

Därför är Sveriges "oviktiga" match viktig

Sverige får lägga besvikelsen bakom sig snabbt.Den där oviktiga matchen mot Spanien på tisdag blev plötsligt högintressant.– Det är viktigt för oss att vara kvar i den här Nations League-gruppen, säger anfallaren Stina Blackstenius..

SvD - 30 minuter sedan

Mål i hela Gaza attackeras

Under dygnet efter det att sjudagarspausen i striderna mellan Hamas och Israel löpte ur har Israel attackerat mål i hela Gaza, inte bara den norra delen..

SvD - 45 minuter sedan

Partiet vill ha kontrollen

När löftet om kontroll gifter sig med sentimental nostalgi i S-analysen, blir medborgarnas önskan om egenmakt ett hot, inte en målsättning..

SvD - 1 timme sedan

Sverige från botten till toppen

Katarina O’Nils Franke, redaktionssekreterare i Axess och ordförande i Högerpressens förening, om Sveriges potential som sträcker sig tusentals meter under mark och ut hela vägen i rymden..

SvD - 1 timme sedan

NDC, COP, IPCC? Så hänger du med i klimatsnacket

Klimatnördar verkar älska tungvrickande förkortningar och tekniska begrepp som saknar rimliga svenska översättningar.Här är ordlistan för dig som vill låta lite smartare i fikarummet..

SvD - 1 timme sedan

Israel vill se buffertzon i Gaza

Israel har informerat flera arabländer om att man vill skapa en buffertzon i Gaza, på den palestinska sidan av gränsen. De skriver nyhetsbyrån Reuters på sin hemsida..

SvD - 4 timmar sedan

Messi öppnar för VM-spel 2026Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.