Vimmerby Tidning > Nyheter

Saturday, 02 December, 07:27

Vimmerby Tidning - 26 sep 23 kl. 07:37

Årets första hummer såldÅrets första humrar kostade 44 000 kronor kilot – en rejäl uppgång jämfört med prisraset i fjol..
Läs mer på Vimmerby Tidning

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Årets första hummer, såld

Fler nyheter från Vimmerby Tidning

Vimmerby Tidning - 5 minuter sedan

Din hyra kan avgöras i domstol

Om en månad ska nästa års hyror börja gälla. Men parterna står långt ifrån varandra. Nya regler innebär att hyresfrågan kan avgöras i Hyresnämnden..

Vimmerby Tidning - 15 minuter sedan

Polisen på tårna inför Nobel med ökat terrorhot

Det höga terrorhotet mot Sverige innebär att polisen gör vissa ändringar i säkerhetsarbetet under Nobelveckan i Stockholm. –Vi kan inte bara luta oss tillbaka och göra som vi alltid har gjort, säger kommenderingschef Magnus Mowitz..

Vimmerby Tidning - 30 minuter sedan

Hawaii-rockaren Nick Gertsson är hemma i Vimmerby

Musiken tog honom till Hawaii men nu är Vimmerbybördiga rockräven Nick Gertsson hemma igen, åtminstone tillfälligt, och han passar på att göra en spelning på hemmaplan. Vimmerby Tidning träffade honom för att bland annat prata om livet i Honolulu, tillvaron som hårt arbetande musiker, att ha Nicko McBrains telefonnummer och vad man måste offra för att nå drömmen.

Vimmerby Tidning - 15 minuter sedan

Kraftig brand i centrala Vagnhärad

En kraftig brand rasar i en byggnad i centrala Vagnhärad..

Vimmerby Tidning - 15 minuter sedan

Nan Goldin konstvärldens mest inflytelserika

Fotografen Nan Goldin har utsetts till konstvärldens mest inflytelserika av tidningen Artreview, bland hundra rankade..

Vimmerby Tidning - 45 minuter sedan

Rysk desperation i skyttegravar: "Dör som maskar"

Soldater dör i drivor i Ukrainakrigets skyttegravar. Inkallade ryssar blir mer och mer desperata när det blir tydligt att det bara finns en utväg. –Man dör inte "en hjältes död" här.

Vimmerby Tidning - 30 minuter sedan

Nya ägare till villa från 1920 i Loftahammar - prislappen: 1 875 000 kronor

Anna-Karin Nyman och Kristoffer Carl Håkan Berg, båda 45 år, från Göteborg är nya ägare till fastigheten på Aleglo Stenserum 2 i Loftahammar..

Vimmerby Tidning - 1 timme sedan

Jonas Erikssons minne från Gullemon: "Han levde rövare"

Han har dömt storstjärnor som Messi, Ronaldo och Beckham i EM, VM och Champions League. Men en gång i tiden gick faktiskt Jonas Eriksson på linjen på Gullemon. "Det jag minns bäst är att Gullringens tränare Kenneth Hedström levde rövare i 90 minuter", säger Eriksson..

Vimmerby Tidning - 1 timme sedan

Helldén (MP): AI kan öka behov av basinkomst

Articifiell intelligens (AI) kan göra att många människor förlorar jobben. Och om det sker kan basinkomst behöva införas..

Vimmerby Tidning - 1 timme sedan

Därför är Sveriges "oviktiga" match viktig

Sverige får lägga besvikelsen bakom sig snabbt. Den där oviktiga matchen mot Spanien på tisdag blev plötsligt högintressant. –Det är viktigt för oss att vara kvar i den här Nations League-gruppen, säger anfallaren Stina Blackstenius..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.