Corren > Nyheter

Saturday, 02 December, 05:27

Corren - 26 sep 23 kl. 07:33

Flera skadade i explosion i flerfamiljshusTre personer skadades i samband med en explosion i ett bostadshus i Hsselby strand i vstra Stockholm under mndagskvllen. Enligt polisen intrffade explosionen i ett trapphus..
Läs mer på Corren

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Flera skadadei , explosioni , flerfamiljshus

Fler nyheter från Corren

Corren - 3 minuter sedan

Livstids fängelse för dödligt knivbråk

En 21-årig man döms till livstids fängelse för mord och mordförsök efter ett dödligt knivbråk i Motala i somras, skriver Motala och Vadstena Tidning..

Corren - 30 minuter sedan

Kalle och barnen var i huset när det smällde

Kalle Ektörne och hans döttrar var i huset i Ekholmen den 26 september när det smällde. Nu berättar han om vad som hände – och vilka spår det lämnat efter sig..

Corren - 30 minuter sedan

Brandsäkert boende borde vara en självklarhet

Varje år inträffar cirka 20 000–24 000 bostadsbränder i Sverige, varav Räddningstjänsten förra året behövde rycka ut till 6 668 stycken totalt i Sverige och 274 i Östergötland, skriver Brandskyddsföreningen..

Corren - 30 minuter sedan

Tesla obstruerar – för att de inte har lust

Jag kan inte hitta något annat skäl för Tesla att obstruera än att de helt enkelt inte har lust. Elon Musk vill bestämma själv, skriver Veronica Palm..

Corren - 30 minuter sedan

Förbjud slöjor på flickor upp till årskurs sex

Både myndigheter, föräldrar, lärare och andra vuxna bör inse det absurda i att små flickor tvingas bära huvudduk i vårt land, menar insändarskribenten..

Corren - 30 minuter sedan

Ifrågasätt inte andra kollegors verklighet

Signaturen "Specialistsjuksköterska" känner inte igen sig i bilden som hens kollegor förmedlat i "Ansvariga måste sluta ljuga om patienternas status". Det betyder inte att andra inte har drabbats av felrapporteringar, menar insändarskribenten..

Corren - 30 minuter sedan

Jag måste vänta 18 månader på ny hörapparat

Hur kan det vara så här i dessa tider? Borde inte Hörcentralen anpassa sig efter efterfrågan, menar insändarskribenten..

Corren - 30 minuter sedan

Våra myndigheter måste acceptera att bli granskade

Är det så att våra högst ansvariga chefer inom statliga verk och myndigheter inte tar till sig eller följer upp Riksrevisionens anmärkningar och rekommendationer är vårt samhälle väldigt illa ute, menar insändarskribenten..

Corren - 45 minuter sedan

Israel vill se buffertzon i Gaza

Israel har informerat flera arabländer om att man vill skapa en buffertzon i Gaza, på den palestinska sidan av gränsen. De skriver nyhetsbyrån Reuters på sin hemsida..

Corren - 1 timme sedan

Per Nilsson var en yrkeskollega och en god vän

Per Nilsson.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.