SvD > Nyheter

Saturday, 02 December, 07:22

SvD - 26 sep 23 kl. 07:33

Flera skadade i explosion i flerfamiljshusTre personer skadades i samband med en explosion i ett bostadshus i Hsselby strand i vstra Stockholm under mndagskvllen. Enligt polisen intrffade explosionen i ett trapphus..
Läs mer på SvD

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Flera skadadei , explosioni , flerfamiljshus

Fler nyheter från SvD

SvD - 10 minuter sedan

Polisen på tårna inför Nobel med ökat terrorhot

Det höga terrorhotet mot Sverige innebär att polisen gör vissa ändringar i säkerhetsarbetet under Nobelveckan i Stockholm.– Vi kan inte bara luta oss tillbaka och göra som vi alltid har gjort, säger kommenderingschef Magnus Mowitz..

SvD - 15 minuter sedan

AI riskerar att bli pinsamt tafflig kultur

Vad händer när en AI-bot är medförfattare till en bok? Enligt upphovspersonen kan det fördjupa upplevelsen och leda in läsningen på andra spår. Som teaterkritiker skyr jag ändå elden.

SvD - 30 minuter sedan

”Det får mig faktiskt att skämmas som svensk”

Jonas Sjöstedt vill tillbaka till EU-parlamentet och är laddad för valrörelse. Han ser EU-valet nästa år som en kraftmätning mellan höger och vänster och hoppas att unionen ska skärpa kraven ytterligare i klimatpolitiken..

SvD - 30 minuter sedan

”SvD:s läsare ska få bilda sig en egen uppfattning”

När erbjudandet kom tvekade hon inte en sekund. Som ny chefredaktör och vd vill Lisa Irenius fortsätta utveckla journalistiken och få ännu fler att upptäcka det nya SvD som växer fram – men ett framtidsscenario oroar..

SvD - 30 minuter sedan

Då blir EU bara en tandlös studiecirkel

Svårigheterna för stora? Då siktar vi på framtiden. Taktiken att fly in i framtiden är ett av de vanligaste tricken i politikens trollerilåda..

SvD - 30 minuter sedan

Tidsresan avslöjar vad vi längtar efter

Om du fick leva om ett år i ditt liv, varför skulle du välja just det året? Vi frågade 500 personer. Fem teman blev tydliga i svaren.

SvD - 30 minuter sedan

Rysk desperation i skyttegravar: "Dör som maskar"

Soldater dör i drivor i Ukrainakrigets skyttegravar.Inkallade ryssar blir mer och mer desperata när det blir tydligt att det bara finns en utväg.– Man dör inte ”en hjältes död” här.

SvD - 3 timmar sedan

Kung Charles slips väcker känslor

Kung Charles valde en slips med grekiska flaggor när han i Dubai manade världsledarna att agera för miljön. Medvetet eller ej blev hans slipsval ett nytt kapitel i en infekterad brittisk-grekisk tvist..

SvD - 1 timme sedan

Därför är Sveriges "oviktiga" match viktig

Sverige får lägga besvikelsen bakom sig snabbt.Den där oviktiga matchen mot Spanien på tisdag blev plötsligt högintressant.– Det är viktigt för oss att vara kvar i den här Nations League-gruppen, säger anfallaren Stina Blackstenius..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.