NSD > Nyheter

Saturday, 02 December, 06:18

NSD - 26 sep 23 kl. 07:29

Allt inför Sveriges ödesmatch i kvällDet är bara andra omgången, men kvällens Nations League-möte borta mot Italien andas ödesmatch. För Sveriges fotbollsdamer krävs troligen seger om inte OS-drömmen ska gå upp i rök. Här är det viktigaste inför kvällens rysare..
Läs mer på NSD
Läs mer om:
Sveriges, Nations League, Italien, OS

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Allt inför Sveriges ödesmatchi , kväll

Fler nyheter från NSD

NSD - 7 timmar sedan

Trasig lastbil stör trafiken på väg 99

Det är problem i trafiken på väg 99 mellan Päkkilä och Heitaniemi Kyrka i båda riktningarna..

NSD - 10 minuter sedan

Helldén (MP): AI kan öka behov av basinkomst

Articifiell intelligens (AI) kan göra att många människor förlorar jobben. Och om det sker kan basinkomst behöva införas..

NSD - 5 minuter sedan

Börjelslandet en eftermiddag i ljus

Vackert i.

NSD - 15 minuter sedan

Mål i hela Gaza attackeras

Under dygnet efter det att sjudagarspausen i striderna mellan Hamas och Israel löpte ur har Israel attackerat mål i hela Gaza, inte bara den norra delen..

NSD - 15 minuter sedan

Kompisgängets udda idé – vill få folk att basta i tält

Det var fotbollen som förde ihop dem och bastubaden som svetsade dem samman. När pandemi och höga elpriser stängde bastugymmen hittade Viktor Pettersson, Josef Segerlund och Sebastian Sandlund en egen lösning för att kunna fortsätta basta – och umgås..

NSD - 30 minuter sedan

Vi måste få ett svar i frågan om ridhuset

Vad blev kostnaden för Kalix nya ridhus? Gaute Larsson söker svar..

NSD - 45 minuter sedan

NDC, COP, IPCC? Så hänger du med i klimatsnacket

Klimatnördar verkar älska tungvrickande förkortningar och tekniska begrepp som saknar rimliga svenska översättningar. Här är ordlistan för dig som vill låta lite smartare i fikarummet..

NSD - 45 minuter sedan

San Joses första bortaseger – Eklund målskytt

21-årige William Eklund avslutade San Joses målfest när laget besegrade New Jersey med 6-3 i den första bortavinsten för säsongen..

NSD - 45 minuter sedan

"Han vann – på knockout – så det blev en dubbelseger"

Henrik Stridh roades, likt många andra, av det Thomas Berglund sa efter torsdagens derby. "Han vann – på knockout – så det blev en dubbelseger", säger Henrik Stridh – som bekräftar att han har bestämt sig för att fullfölja kontraktet med Luleå Hockey – liksom Thomas Berglund..

NSD - 45 minuter sedan

Värt att veta om åklagarmyndigheten

Passande nog var gästen på PRO Nederluleå Norras senaste föreläsning, chefsåklagare Anna Bergström, uppvuxen i föreningens trakter..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.