NT > Nyheter

Thursday, 30 November, 09:18

NT - 26 sep 23 kl. 06:58

"Det vill vi inte ha in i damfotbollen"Rr inte mina fans, sger Magdalena Eriksson. Landslagsbacken reagerar starkt p hnen p sociala medier riktade mot supportergruppen "Soft Hooligans". Vi vet vad som kan hnda p matcher i herrallsvenskan och det vill vi inte ha in i damfotbollen..
Läs mer på NT

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Det vill vi inte ha in i damfotbollen

Fler nyheter från NT

NT - 10 minuter sedan

Oväntat svag fransk inflation

Frankrikes bruttonationalprodukt (BNP) minskade med 0,1 procent under tredje kvartalet, visar en andra beräkning..

NT - 5 minuter sedan

Dieselpriset det lägsta sedan i somras

Priset på diesel sänks med 15 öre från och med torsdagen. Hos kedjan Circle K kostar nu en liter 22:96 kronor..

NT - 10 minuter sedan

"Här ser det ut som någon slags grusfest"

Robert Andersson och sambon Jenny fick bo i en husbil i över en månad innan de kunde flytta in i lägenheten. Sedan de fick sin bostad har det varit upprepade problem. I klippet nedan visar Robert upp en del av problemen..

NT - 1 timme sedan

Tusentals uppehållstillstånd borde återkallats

Alltför få uppehållstillstånd återkallas, enligt en ny granskning. Det finns tusentals ärenden där detta inte skett. Personer har trots att de flyttat från Sverige fått ut bidrag på totalt flera hundra miljoner kronor..

NT - 15 minuter sedan

40-talshus på 90 kvadratmeter sålt i Gusum - priset: 480 000 kronor

Agnes Frida Backjanis, 30, och Tim Anton Vretander, 33, från Skarpnäck har tagit över fastigheten på adressen Skogsvägen 15 i Gusum från Eva Elisabet Möller, Maj Birgitta Söderback och Lars Olof Peterson..

NT - 3 timmar sedan

Små rörelser på Asienbörser

Det var svagt upp eller oförändrat på de ledande börserna i Asien efter inledande timmar i torsdagens handel, med undantag för kompositindex i Shenzhen som visade en halv procent ned..

NT - 3 timmar sedan

Vapenvilan förlängd – i sista minuten

Bara minuter innan tidsfristen gick ut kom beskedet. Vapenvilan i kriget mellan Israel och terrorstämplade Hamas förlängs med ytterligare en dag..

NT - 3 timmar sedan

Vi har inte råd att dela ut vinster i privata vårdbolag

Nu har M, KD, L styrt Region Östergötland med stöd av SD i ett års tid. Det utlovades ett starkt ledarskap, ordning i ekonomin och kortare köer. Så har det inte blivit, skriver de fyra socialdemokratiska regionråden i opposition..

NT - 3 timmar sedan

Vita Hästen-bröderna: "När vi var små slogs vi"

Äntligen spelar Simon och Lucas Agebrink i Vita Hästen tillsammans. "Jag njuter av stunden", säger storebror Simon..

NT - 3 timmar sedan

Islands statsminister skriver deckare

Islands statsminister Katrín Jakobsdóttir debuterar med romanen ”Reykjavík”. Hon säger att hon har njutit av skrivprocessen tillsammans med vännen och deckarförfattarkollegan Ragnar Jónasson..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.