NT > Nyheter

Thursday, 30 November, 09:09

NT - 25 sep 23 kl. 23:43

Bil hittades övergiven med läckage utanför NorrköpingEn misstänkt bilolycka ledde till en utryckning och att ett övergivet fordon hittades..
Läs mer på NT
Läs mer om:
Norrköping

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bil, hittades, övergivenmed , läckageutanför , Norrköping

Fler nyheter från NT

NT - 45 minuter sedan

Tusentals uppehållstillstånd borde återkallats

Alltför få uppehållstillstånd återkallas, enligt en ny granskning. Det finns tusentals ärenden där detta inte skett. Personer har trots att de flyttat från Sverige fått ut bidrag på totalt flera hundra miljoner kronor..

NT - 4 minuter sedan

40-talshus på 90 kvadratmeter sålt i Gusum - priset: 480 000 kronor

Agnes Frida Backjanis, 30, och Tim Anton Vretander, 33, från Skarpnäck har tagit över fastigheten på adressen Skogsvägen 15 i Gusum från Eva Elisabet Möller, Maj Birgitta Söderback och Lars Olof Peterson..

NT - 3 timmar sedan

Små rörelser på Asienbörser

Det var svagt upp eller oförändrat på de ledande börserna i Asien efter inledande timmar i torsdagens handel, med undantag för kompositindex i Shenzhen som visade en halv procent ned..

NT - 3 timmar sedan

Vapenvilan förlängd – i sista minuten

Bara minuter innan tidsfristen gick ut kom beskedet. Vapenvilan i kriget mellan Israel och terrorstämplade Hamas förlängs med ytterligare en dag..

NT - 3 timmar sedan

Vi har inte råd att dela ut vinster i privata vårdbolag

Nu har M, KD, L styrt Region Östergötland med stöd av SD i ett års tid. Det utlovades ett starkt ledarskap, ordning i ekonomin och kortare köer. Så har det inte blivit, skriver de fyra socialdemokratiska regionråden i opposition..

NT - 3 timmar sedan

Vita Hästen-bröderna: "När vi var små slogs vi"

Äntligen spelar Simon och Lucas Agebrink i Vita Hästen tillsammans. "Jag njuter av stunden", säger storebror Simon..

NT - 3 timmar sedan

Islands statsminister skriver deckare

Islands statsminister Katrín Jakobsdóttir debuterar med romanen ”Reykjavík”. Hon säger att hon har njutit av skrivprocessen tillsammans med vännen och deckarförfattarkollegan Ragnar Jónasson..

NT - 2 timmar sedan

Ronaldo miljardstäms för kryptoreklam

Fotbollsstjärnan Cristiano Ronaldo stäms på drygt en miljard dollar för sin marknadsföring av kryptobörsen Binance, rapporterar BBC..

NT - 2 timmar sedan

Flera fordon i trafikolycka

En olycka med flera fordon orsakar problem i trafiken på väg 1153 mellan Kullerstad och trafikplats Klinga i båda riktningarna, uppger Trafikverket..

NT - 2 timmar sedan

Vägen helt avstängd efter kollision

Det har skett en olycka på väg Skärblackavägen i höjd med Hultet i Norrköping, meddelar räddningstjänsten..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.