UNT > Nyheter

Sunday, 19 May, 05:01

UNT - 26 sep 23 kl. 05:51

Sydkorea i diplomatmöte med Japan och KinaSydkorea kommer att står värd för ett möte på tisdagen där man bjudit in högt uppsatta diplomater från Japan och Kina, meddelar landets utrikesdepartement..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Japan, Kina

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sydkoreai , diplomatmötemed , Japanoch , Kina

Fler nyheter från UNT

UNT - just nu

Hemliga sällskapet ställer sig på Stadsteaterns scen

Musikrevy med en ramberättelse om litteratur. Så beskriver producenten Erik Bowall föreställningen "Litteraturkanonen". UNT fick en unik smygtitt under Juvenalordens repetition..

UNT - just nu

Så tycker partierna att du ska rösta i folkomröstningen

Hälften säger ja, resten blankt och ingen nej. Folkomröstningsfrågan har omgärdats av förvirring sedan starten, och det blir snabbt tydligt att politikerna tolkar den på helt olika sätt. Så här tycker partierna att du ska rösta..

UNT - 5 timmar sedan

Rådjur på vägen kan skapa fara på E18

Trafiken på E18 mellan trafikplatserna Söderhall och Ledinge i båda riktningarna påverkas av att ett rådjur rör sig på eller vid sidan av vägen, skriver Trafikverket..

UNT - 6 timmar sedan

Varning för älg på vägen på E18

En älg rör sig på eller i närheten av vägbanan och påverkar trafiken i båda riktningarna på E18 mellan trafikplats Grillby och Ekolsundsbron, uppger Trafikverket..

UNT - 7 timmar sedan

Just nu: Rådjur på vägen kan skapa fara på E18

Trafiken påverkas av att ett rådjur rör sig på eller vid sidan av vägen i båda riktningarna på E18 mellan trafikplatserna Söderhall och Ledinge, enligt Trafikverket..

UNT - 9 timmar sedan

Försvunnen man i Uppsala

Under kvällen har polisen genomfört en sökinsats, efter att en man anmäldes försvunnen från ett boende i Gamla Uppsala. Nu är han anträffad..

UNT - 8 timmar sedan

Rolfs lägenhet brann – nu tar han sig inte längre ut

Rolf var på väg att sälja sin lägenhet när en brand plötsligt förstörde den en söndagseftermiddag. När han bad om hjälp med att sanera sin inomhusrullator från rökskador, togs den i stället ifrån honom..

UNT - 10 timmar sedan

Uppsala stadsteater ställer in "Tysk höst"

Uppsala stadsteater ställer in de resterande föreställningarna av "Tysk höst". Hatisk stämning, hotfulla mejl och kastade hundbajspåsar gör att teaterchefen Petra Brylander tar det beslutet..

UNT - 11 timmar sedan

Fler än 40 kollapsade under Göteborgsvarvet

Över 40 personer har kollapsat och 23 personer har förts till sjukhus i den högsommarvarma upplagan av Göteborgsvarvet, rapporterar lokala medier..

UNT - 9 timmar sedan

Krossade Dalkurd – se Siriustalangens drömmål

Sirius lånade i veckan ut talangen Liam Uddfalk Lund till Enköping i division 2. Och snacka om succéstart när Siriustalangen stod för två mål i 8–0-krossen mot Dalkurd..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?Kontakta kontakt@pressen.se för kommunikation eller annonsering.

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.