SvD > Kultur

Wednesday, 06 December, 03:05

SvD - 26 sep 23 kl. 05:46

Hur tänkte Frida Boisen – som förälder?Två år har gått sedan Frida Boisens dotter försökte ta sitt liv. Nu avhandlas självmordsförsöket i bokform, tv-soffor och tidningar. Men bokens premiss är svårköpt..
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Frida Boisen, Frida Boisens

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hur tänkte, Frida, Boisensom , förälder

Fler nyheter från SvD

SvD - 21 timmar sedan

Test: Vet du vilka kändisar som målar?

KULTURQUIZ | Det finns en rad kända skådespelare, musiker och politiker som man inte i första hand förknippar som konstnärer men som ändå målar eller skapar bildkonst. Hur många av de kända skaparna kan du lista ut? .

SvD - Igår: 16:59

Quiz: Vad kan du om designklassikerna?

KULTURQUIZ | Stringhyllor och Jetson-fåtöljer. Det är några av våra mest kända designklassiker. Vilka känner du till – och vilka har designat dem?

SvD - Igår: 17:00

Starka känslor – inte alltid klimathysteri

Hopp snarare än förtvivlan är vägen framåt i klimatrörelsen. Det menar den amerikanska författaren Rebecca Solnit. Ur det perspektivet blir en oviss framtid inte ett problem, utan en möjlighet.

SvD - Igår: 12:43

Film- och tv-arbetare larmar om olyckor

Antalet olyckor på svenska film- och tv-inspelningar har ökat kraftigt under de senaste åren. Nu larmar flera personer i branschen om farlig arbetsmiljö, rapporterar P3 Nyheter..

SvD - I förrgår: 06:50

Jag hetsar AI:n – och då händer något

Än så länge har AI inte utvecklat något eget medvetande. Och heller inget sinne för humor. Men det finns en metod att få sig ett gott skratt – på AI:ns bekostnad..

SvD - 01 dec 23 kl. 11:18

En ensam man fick skammen att försvinna

Var finner man extasen i dag – på en irländsk pub, i MMA-ringen, eller i SVT:s tablå? Maria Maunsbach överrumplas av den folkliga glädjens kraft..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.