UNT > Nyheter

Friday, 01 December, 00:29

UNT - 26 sep 23 kl. 05:45

Trump och Biden slåss om bilarbetarnaSom första president någonsin besöker Joe Biden i dag strejkande bilarbetare. Ett dygn senare är det Donald Trumps tur. Bilstaden Detroit ligger i Michigan, en av de delstater som väntas bli avgörande i nästa års presidentval..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Biden, Joe Biden, Donald Trumps, Detroit, Michigan

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Trumpoch , Biden, slåssom , bilarbetarna

Fler nyheter från UNT

UNT - 5 timmar sedan

Bil i vattnet i Malmö – befarad drunkning

En räddningsinsats pågår i Industrihamnen i Malmö sedan polisen fått in ett larm om att en personbil kört över kajkanten..

UNT - 5 timmar sedan

Corona stoppar Frida Karlsson: "Milda symptom"

Frida Karlsson testade positivt för covid-19, men åkte ändå till Gällivare för att eventuellt kunna köra helgens världscuptävlingar. Nu är det klart att skidstjärnan missar hemmatävlingarna..

UNT - 5 timmar sedan

Vändningen: Jakten fortsätter på Ågerups miljarder

Det vänder fort i Uppsalamiljardären Bengt Ågerups strid med Skatteverket. Nu är återigen travprofilens jättetillgångar inom räckhåll för svenska myndigheter, efter Svea hovrätts beslut som togs på onsdagskvällen..

UNT - 6 timmar sedan

Opec väntas minska produktionen

Oljekartellen Opec+ har enats om att "ytterligare minska oljeproduktionen med 600 000 till en miljon fat om dagen", säger en källa med insyn i förhandlingarna mellan de 13 medlemsländerna till nyhetsbyrån AFP..

UNT - 6 timmar sedan

Tydlig bild av sopsaltningens effekter på Akademiska

Barmark och ren asfalt. Eller tjocka moddlager. På Akademiska sjukhuset blir effekten av sopsaltningen tydlig..

UNT - 6 timmar sedan

Man filmade barn i duschen – åtalas

En man i 50-årsåldern åtalas för kränkande fotografering och barnpornografibrott. Detta efter att han ska ha filmat två syskon under 18 år när de duschade i sitt eget hem..

UNT - 7 timmar sedan

Uppsalafilmen bland de mest sedda på SF Anytime

Den tidigare stoppade filmen "Cok med knaz" har nu nått en publik. "Jätteroligt", säger Uppsalaregissören Johan Häll, som fått se sin och Erol Sahindals ungdomsfilm segla upp på SF Anytimes listor..

UNT - 7 timmar sedan

Lista: Det kan Uppsalas anställda få i julklapp

Flera Uppsalaföretag och arbetsgivare plockar fram tomtesäcken och dukar fram julbordet för sina anställa i år. "Det är för att visa vår uppskattning", säger en av cheferna..

UNT - 7 timmar sedan

Sirius svar om ekonomin – efter stora försäljningen

Sirius budgeterade med ett stort minusresultat 2023. Så kommer det inte att bli efter försäljningen av Jamie Roche..

UNT - 7 timmar sedan

Så ska sjöarna räddas – och skydda Heby vid skyfall

Två gånger har domstolen sagt nej. Nu gör 50 mark- och fastighetsägare och Heby kommun ett nytt försök att få till stånd en klimatanpassad reglering av Vansjön och Nordsjön. Sensommarens översvämningar i Heby kan bli ett nytt argument för ett ja..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.