Expressen > Nyheter

Friday, 01 December, 01:29

Expressen - 26 sep 23 kl. 05:41

AI-fejkade nakenbilder sprids på skolorMed bara några klick kläs personer av. De fejkade nakenbilderna kan sedan spridas via sociala medier.– Det finns en stor risk att det används bland ungdomar för att kränka eller utpressa, säger forskaren Kristina Hunehäll Berndtsson..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Kristina Hunehäll Berndtsson

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: AI-fejkade, nakenbilder, sprids, skolor

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 45 minuter sedan

Kräver familjen på 2 000 kronor var för sitt julbord

Carla Bellucci, 42, kallades ”Storbritanniens mest hatade kvinna” när hon fejkade depression för att få ett skönhetsingrepp bekostat med skattebetalarnas pengar.Nu uppmärksammas Bellucci igen – eftersom hon kräver familjen på 2 000 kronor var för sitt julbord.– Jag gör inget som jag inte kan tjäna pengar på, säger Bellucci till Daily Mail..

Expressen - 1 timme sedan

Skandalbokens översättare: Författaren ljuger om namnen

Två kungligheter pekades ut som ”rasister” i nederländska versionen av en ny bok.Författaren hävdar dock att han aldrig inkluderat namnen i boken och skyller på en ”felaktig översättning”.Men detta är en lögn enligt de två personerna som gjorde den nederländska översättningen.

Expressen - 2 timmar sedan

Hala isfläcken – mitt på Stureplan

Halkkaoset fångas på film • En efter en flyger.

Expressen - 2 timmar sedan

Modell skulle ta glamourös bild – höll på att drunkna

Modellen Kate Loshkareva, 26, skulle ta en glamourös bild vid havet.Det slutade med att hon nästan drunknade.”När du försöker vara Bella Hadid men mer slutar som Jack från 'Titanic'”, skriver Kate Loshkareva på Instagram..

Expressen - 4 timmar sedan

Kvällens nyheter torsdag 30 november

Expressen - 5 timmar sedan

Drömmen: Superskepp för 100 000 passagerare

Prislapp: 120 miljarder kronor • Lyxprojektets framtid osäker.

Expressen - 5 timmar sedan

Toves pojkvän har en poäng

Johanna Jansson hjälpte inte polisen att hitta kroppen, mobil eller kläder efter mordet på Tove.Trots det fick hon straffrabatt – en belöning för att hon lämnat en friserad version av sanningen i ett elfte polisförhör.Toves pojkvän och familj tycker att det är fel – och jag hoppas att Högsta domstolen hjälper dem att rätta till det..

Expressen - 5 timmar sedan

Bilderna avslöjar tjuvarna som jobbar på Postnord

Med hjälp av sin ex-polis till internutredare har Postnord avslöjat flera anställda som stulit på jobbet.I början av månaden dömdes en 25-årig man – han är en av flera de senaste åren:• En 28-åring stal teknik och hundratals trisslotter.• En 42-åring stal åtta mobiltelefoner.

Expressen - 5 timmar sedan

Hela världen reagerade på mammans bilder på sonen – så lever han i dag

Mammans före- och efterbilder på tyngdlyftaren Cody Gibson visade hur han påverkades av sitt heroinmissbruk på bara sju månader.Så här gick det sen – fyra år senare..

Expressen - 6 timmar sedan

Meteorologen: Kallt nu – men blir varmare mot jul

Snö och kyla slår nu mot Sverige.Men att det blir en vit jul är inte säkert – under december lär det bli varmare igen.– Det kan bli en kylig början, men vi väntar oss att saker kommer att vända snabbt under mitten och slutet av december, säger Alan Reppert, meteorolog på Accuweather.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.