DI > Ekonomi

Friday, 01 December, 01:16

DI - 25 sep 23 kl. 22:02

Slutspurt på Wall Street – Netflix och Disney åt olika hållUSA-börserna stod för en slagig handel under hela eftermiddagen och avslutade med en spurt till dagshögstanivåer. Netflix och Warner Bros handlades samtidigt åt olika håll på samma nyhet..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Wall Street, Disney, USA, Warner Bros

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Slutspurt, Wall, Street, Netflixoch , Disneyåt olika , håll

Fler nyheter från DI

DI - 1 timme sedan

Viaplay bommar deadline – ingen rapport innan midnatt

Tv- och strömningsbolaget Viaplay missade deadline. När klockan passerat midnatt hade delårsrapporten för tredje kvartalet inte publicerats..

DI - 2 timmar sedan

Stark läkemedelsektor på Wall Street – här är kvällens viktigaste händelser

Sänkt kreditvärdering för Husqvarna, en ny kung i skogen och läkemedelssektorn lyfte Wall Street. Här är kvällens viktigaste nyheter. .

DI - 2 timmar sedan

Miljardförlusten växer i Ilija Batljans ägarbolag

Miljardförlusten växer i SBB-grundaren Ilija Batljans ägarbolag, Ilija Batljan Invest AB, den bilden framträder av den senaste delårsrapporten från bolaget..

DI - 2 timmar sedan

Tesla avslöjar: Så mycket kostar nya Cybertruck

Försäljningspriset för Teslas Cybertruck startar på 60.990 dollar och den dyraste modellen går för 99.990 dollar, enligt Teslas hemsida..

DI - 3 timmar sedan

Stark avslutning på Wall Street – läkemedelssektorn steg efter miljardaffär

En miljardaffär lyfte läkemedelssektorn medan teknikjättarna stretade emot. USA-börsen stängde blandat efter en slutspurt..

DI - 3 timmar sedan

Argentina backar från medlemskap i Brics

Argentina har aviserat en vilja att bli medlem i sammanslutningen Brics där Brasilien, Ryssland, Indien, Kina och Sydafrika ingår. Men på torsdagen meddelade landets blivande president Javier Mileis innersta politiska cirkel att beslutet skjuts på framtiden..

DI - 3 timmar sedan

Experter sågar trovärdigheten i Opec+-beslutet

Flera länder inom Opec+ har meddelat om produktionssänkningar och summerat uppgår produktionsneddragningen till 2,2 miljoner fat per dag, enligt ett pressmeddelande från Opec+..

DI - 4 timmar sedan

Mångmiljardaffär lyfter läkemedelssektorn på Wall Street

Amerikanska Abbvie har meddelat att det avser att köpa cancerläkemedelsutvecklaren Immunogen för motsvarande 105 miljarder kronor. Mångmiljardaffären lyfter läkemedelssektorn på Wall Street..

DI - 4 timmar sedan

Blankarna i fokus när Persson stärker greppet

H&M-aktien har utklassat index i år, och familjen Perssons ständiga aktiehamstrande har dessutom fått en turboinjektion genom klädjättens återköpsprogram. Experter säger att blankarna, som spekulerar i fallande aktiekurs, kommer få det allt tuffare..

DI - 4 timmar sedan

Utköp av H&M känslig fråga

Ska familjen Persson köpa ut resten av bolaget tvingas man i dagsläget till ett tufft beslut. ”Att som privatperson gå från nettokassa till en stor nettoskuld vet jag faktiskt inte om de är sugna på”, säger en analytiker till Di..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.