Realtid > Ekonomi

Wednesday, 06 December, 01:36

Realtid - 25 sep 23 kl. 20:16

Jordskred utreds som misstänkt miljöbrottJordskredet i Stenungsund natten mot lördag utreds nu som misstänkt miljöbrott..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Stenungsund

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Jordskredutreds som , misstänkt, miljöbrott

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 6 timmar sedan

Molnchefen om industriella moln för finansbranschen: ”Regelefterlevnad är en prioritet”

Svenska banker har av hävd varit skeptiska till molnet – undantaget Nordnet som avtalat om att flytta över hela sin onlineplattform till Google Cloud. Nu sker dock en snabb förflyttning globalt med lanseringen av så kallade \u0022industry clouds\u0022, och där är regelefterlevnad är en prioritet. Det säger Harish Grama från Kyndryl..

Realtid - 9 timmar sedan

Alecta leder grupptalan mot First Republic Bank

Alecta kommer att leda grupptalan mot First Republic Bank med målet att få tillbaka så stor del som möjligt av det kapital som investerare förlorat..

Realtid - 10 timmar sedan

Kalender onsdag 6 december 

Realtid - 10 timmar sedan

Efter Alecta – nu börjar Liselott Ledin hos Swedbank Robur

Liselott Ledin fick skulden för Alectas investeringar i amerikanska nischbanker och fick sparken av pensionsjättens dåvarande vd Magnus Billing i april. Nu har hon landat ett nytt jobb som portföljförvaltare hos Swedbank Robur..

Realtid - 11 timmar sedan

Här är årets bäst betalande arbetsgivare

Årets bäst betalande företag är kinesiska telekomföretaget Huawei - som klättrat till första platsen. Här får 194 anställda en genomsnittlig årslön på 2,3 miljoner. För första gången kvalar ett fastighetsbolag in på listan..

Realtid - 12 timmar sedan

Ett år med anonymiserad handel på Nasdaqs smålistor – så har det gått

För ett år sedan anonymiserade Nasdaq handeln på Mid Cap, Small Cap och First North. Kritikerna klagar på sämre transparens, medan Nasdaq själva menar att anonymiseringen har givit en mer rättvis bild över handelsaktiviteten på medlemsnivå. Dessutom har både spreads och orderdjup i böckerna förbättrats..

Realtid - 12 timmar sedan

Beslut om jätteböter för dagligvarukedjor skjuts upp

Det norska Konkurrensverkets beslut i ärendet där Norgesgruppen, Coop och Rema 1000 riskerar böter på 21 miljarder norska kronor för olaglig prissamverkan skjuts upp..

Realtid - 12 timmar sedan

Toppadvokat döms till 300 000 kronor i böter för rattfylleri

Chefen för det norska advokatsamfundet, Jon Wessel-Aas, har dömts till böter på 300 000 norska kronor och 18 dagars villkorligt fängelse efter att ha åkt fast för rattfylleri i oktober..

Realtid - 13 timmar sedan

Han lämnar Fondbolagen för Avanza

Nätmäklaren Avanza Bank rekryterar Philip Scholtzé som sparekonom. Han tillträder sin nya roll senast den 1 mars 2024..

Realtid - 14 timmar sedan

Klarna fryser anställningar och satsar på AI 

Betalningslösningsbolaget Klarna fryser anställningar utanför sin teknikavdelning då man tror att fler jobb kan utföras av artificiell intelligens (AI). Det uppger vd:n Sebastian Siemiatkowski för The Telegraph..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.