DN > Kultur

Friday, 24 May, 14:47

DN - 25 sep 23 kl. 15:46

Isabelle Ståhl: Vi som skriver saknar ofta kontakt med känslor och erfarenheter
Läs mer på DN
Läs mer om:
Ståhl

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Isabelle, StåhlVi som skriver , saknar, ofta, kontaktmed , känslor och erfarenheter

Fler nyheter från DN

DN - 3 timmar sedan

Kritiksnack: Kommer Ulf Lundell att skriva den stora SD-romanen?

Sedan 2018 är den årliga utgivningen av Ulf Lundells dagböcker en händelse i den svenska litteraturen. Nu ges det tionde och elfte bandet av ”Vardagar” ut. DN:s Björn Wiman, Sandra Stiskalo och Greta Schüldt har läst böckerna och samtalar om den motvillige nationalikonens krämpor, krig och kärlek..

DN - 3 timmar sedan

Skådespelaren Peder Falk är död

Skådespelaren Peder Falk har gått bort, 76 år gammal, bekräftar Kulturhuset Stadsteatern för DN..

DN - 4 timmar sedan

Skrämmande satir om ett Europa som drömmer sig tillbaka till framtiden

Få verkar vara tillfreds med att leva i samtidens Europa. Vad sägs om en folkomröstning om vilket decennium vi helst vill återvända till? Ingrid Elam läser en skrämmande och vemodig roman av den enastående Georgi Gospodinov..

DN - 5 timmar sedan

Angles och Elle-Kari Sanders existentiella jazzopera är helt unik

”The death of Kalypso” togs till scen och Moment teater i maj. På albumet med samma namn skildras mörkret i samhället. Det är vackert, sårigt och gripande, tycker Magnus Säll och utnämner det till månadens bästa jazzsläpp..

DN - 5 timmar sedan

Michael Heads poptalang är sorgligt bortkastad

Under flera decennier har Michael Head varit en av de brittiska öarnas skickligaste melodisnickrare. Nya ”Loophole” är inget undantag, där inslagen av sydeuropeisk pop och mexikanskt blås bidrar till fräschör, skriver Mattias Dahlström..

DN - 5 timmar sedan

Kajsa Haidl: Här är det bästa i popvärlden just nu

Billie Eilish är storslaget romantisk, Felix Sandman övertygar i sin nya kostym och en beroendeframkallande kaffehit har fått en hel meny. DN:s musikredaktör Kajsa Haidl guidar till sina favoriter just nu..

DN - 19 timmar sedan

Nicholas Wennö: Här är veckans bästa strömningstips

Två futuristiska thrillerserier, Amanda Seyfried som storsvindlare, UFO-action i Norrköping och en klassisk kärlekshistoria mellan en rik arvtagerska och en fattig bonddräng är sevärda just nu. Nicholas Wennö gör veckans bästa strömningstips..

DN - 22 timmar sedan

Avhopp från Rinkeby bokfestival i protest mot statsministern

Rinkeby bokfestival, som anordnas i helgen, har drabbats av flera avhopp på grund av statsminister Ulf Kristerssons medverkan. – Vi beklagar det som uppstått, säger Fardosa Omar, verksamhetsledare på arrangerande Rinkeby Folkets hus, till DN..

DN - 23 timmar sedan

Kulturdebatt. Po Tidholm och Andres Lokko är trötta på samtidens kulturbevakning

DN:s Po Tidholm och SvD:s Andres Lokko har tröttnat på all kommersiell kulturbevakning och undrar hur det har blivit så. Därför har de under tre kvällar i rad bjudit in gäster till Kulturhuset Stadsteatern i Stockholm för att diskutera ämnet. Den sista är under torsdagskvällen.

DN - Igår: 13:34

Finstämt om sorg när Isabelle Huppert reser öster ut i ”Sidonie i Japan”

En sörjande författare försöker hitta ut ur sitt känslomässiga mörker och reser till Japan. Isabelle Huppert senaste film i Sverige kräver en zenmästares tålamod men belöningen är ett finkalibrerat drama om konsten att gå vidare..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?Kontakta kontakt@pressen.se för kommunikation eller annonsering.

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.