Realtid > Ekonomi

Sunday, 03 December, 06:19

Realtid - 25 sep 23 kl. 12:18

EU sätter stopp för svensk miljardaffärEU-kommissionen förbjuder Bookings förvärv av svenska Etraveli Group..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Bookings, Etraveli Group

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: EU sätter, stoppför svensk , miljardaffär

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 20 timmar sedan

Bostadspriserna fortsatte ner i november

Bostadspriserna föll med 1,4 procent i november i Sverige som helhet. Därmed har bostadspriserna fallit tre månader i rad. Lägenhetspriserna föll med 0,7 procent och villapriserna med 1,8 procent..

Realtid - Igår: 22:25

Spekulativ design är en del av lösningen för att skapa ett hållbart Sverige

Världens klimat blir alltmer instabilt och oförutsägbart med förödande effekter på samhällen och ekonomin. Vid klimattoppmötet COP28 kommer världen att utvärdera arbetet som skett sedan Parisavtalet och det kommer bli tydligt att det behövs större och snabbare förändringar. Utmaningen är att det saknas målbilder för vilket samhället som vi ska sträva mot.

Realtid - Igår: 15:34

Fängelsestraff för omfattande momsbedrägerier

Tingsrätten har i dag dömt tolv personer för delaktighet i ett synnerligen omfattande brottsupplägg rörande moms..

Realtid - Igår: 16:58

Han sågar EU-kommissionärens lagförslag om massövervakning

Lagförslaget om Chat Control 2.0 kräver att alla användares korrespondens ska kunna övervakas utan konkret brottsmisstanke. Kort sagt så syftar den till att införa massövervakning.

Realtid - Igår: 13:47

"Den aggressiva inflationsbekämpningen skördar allt fler offer"

\u003cdiv class=\u0022excerpt\u0022\u003e\r\n\r\n\u003ca href=\u0022https://levler.se/?utm_medium=display\u0026amp;utm_source=realtid\u0026amp;utm_campaign=levler_aktier_realtid_fall\u0022 target=\u0022_blank\u0022 rel=\u0022noopener\u0022\u003eLevlers\u003c/a\u003e grundare och ordförande, sparprofilen Joakim Bornold, sammanfattar börsveckan varje fredag.

Realtid - Igår: 13:30

Bill Gates satsar miljarder på grönt bränsle i Örnsköldsvik

Microsoftgrundaren Bill Gates presenterade vid en presskonferens på FN:s klimatmöte COP28 i Dubai. under fredagen en stor satsning på e-metanolprojektet Flagship One i Örnsköldsvik..

Realtid - Igår: 13:12

Nya FDI-lagen medför den en rejäl förändring av regelverket kring företags-transaktioner i Sverige

Sverige har länge varit ett av få EU-länder utan en lag som reglerar granskning av utländska investerares köp av svenska företag, men idag (den 1 december 2023) träder den nya lagen om granskning av utländska direktinvesteringar (eller FDI-lagen efter Foreign Direct Investments) i kraft. Lagen ska kunna förhindra att Sveriges säkerhet hotas genom att utländska investerare köper upp känslig verksamhet i Sverige.\r\n\r\nTransparens och en snabb hantering från ISP:s sida är tveklöst avgörande för att den nya lagen inte ska avskräcka investerare.

Realtid - Igår: 12:27

Nevs elbilsprojekt säljs till libanesisk startup

Startupbolaget EV Electra från Libanon köper Emily GT och Pons-projekten från Nevs i Trollhättan. \u0022Det är fantastiskt att vi har hittat en köpare som ser värdet i arvet från de klassiska bilar som byggts och utvecklats i Trollhättan under åren\u0022, säger Nevs vd Nina Selander..

Realtid - Igår: 11:09

De vann Finans-SM i padel: ”Tight match i finalen”

Caroline Lundqvist och Beatrice Cedermark från Nordea samt Peter Hasselblad från Sergel Group och Martin Gavelin. Det blev årets bästa damlag respektive herrlag i Finans-SM i padel..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.