Resume > Ekonomi

Monday, 04 December, 21:42

Resume - 25 sep 23 kl. 11:27

Är du klimatskeptiker eller klimattvättare?Skribenten och aktivisten Mats Sederholm om journalister och experters slarviga polariserade och klimattvättande utspel som bidrar till status quo i klimatfrågan..
Läs mer på Resume
Läs mer om:
Mats Sederholm

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Är du klimatskeptikereller , klimattvättare

Fler nyheter från Resume

Resume - 6 timmar sedan

Nedskärningar på Spoon: ”Haft överkapacitet på vissa håll”

Minskad efterfrågan och behov av kompetensväxling fick contentbyrån Spoon att göra sig av med anställda i Stockholm och Göteborg. Därtill har bolaget valt att stänga ner verksamheten i Finland: ”Vi kämpade på länge, men till slut såg vi inga framtidsutsikter”, säger Spoons vd Marte Ramborg..

Resume - 7 timmar sedan

Hopp och frustration om teknik i nya Resumé

För ett år sedan skrev Nils Andersson Wimby om den nya AI-tjänsten Chat GPT här på Resumé.
Kommer ni ihåg vad som hände sen.
I nya numret tidningen Resumé sammanfattar vi de senaste tolv månadernas AI, martech, dataanalys plus mycket annat – och spanar mot framtiden..

Resume - 7 timmar sedan

Därför är det inte AI som dödar stilikoner

AI-flödena det senaste året har formats av att de flesta skriver in reklamarnas favorit Wes Anderson i promptern. Det kan mycket väl bli hans undergång..

Resume - 8 timmar sedan

Berntzon Bylund bakom lanseringen av H&M:s hästsatsning

Kreatörerna Patrik Dunard och Daniel Holmgren har varit med i framtaget av All In Equestrian ett initiativ där den pensionerade succéhästen All In kan leva vidare som ett varumärke..

Resume - 9 timmar sedan

Röda Korset lyfter volontärer i ny kampanj

Röda korsets julkampanj utspelar sig i Syrien och i den lyfter de sina volontärer. Konceptet ”Julafton – en dag som alla andra” tar med oss till platser där arbetet måste fortgå som vanligt. Även på julafton, skriver de i ett pressmeddelande..

Resume - 30 nov 23 kl. 13:37

Coop lägger ner sin inhousebyrå: ”En mass-slakt”

100 tjänster försvinner på kontoret i Solna när Coop Sverige omorganiserar. En stor del av dessa kommer från marknadsavdelningen och inhousebyrån, enligt Resumés uppgifter..

Resume - 11 timmar sedan

B-Reel Films Stockholmskontor går i konkurs

B-Reel Films har inte lyckats anpassa erbjudandet till den allt svårare ekonomin. Därför försätter nu bolaget Stockholmskontoret i konkurs meddelar grundarna Anders Wahlquist och Petter Westlund.
– Marknaden är väldigt instabil, säger den förstnämnda..

Resume - 10 timmar sedan

Mathem hjälper tomten i julkampanjen – flirtar med Coca-colas julreklam

Julen är en tid av stress för jultomten. I Mathems julkampanj får han åtminstone julmaten levererad till hemmet..

Resume - 10 timmar sedan

Samtalet om AI sker inte bara i tv-soffor

”Jag vill att fler kvinnor ska inta rollen som nyanserande motvikt, både i debatten och när affärsbeslut ska klubbas igenom”, skriver Katrin Ludvigsson i ett svar till Paulina Modlitba..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.