NSD > Nyheter

Thursday, 23 May, 07:45

NSD - 22 sep 23 kl. 08:10

Omstridde Oliver Anthony blir etableradLten "Rich men north of Richmond" blev genombrottet och Oliver Anthonys karrir etableras nu med hjlp av en av USA:s strre agenturer, UTA, skriver Deadline..
Läs mer på NSD

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Omstridde, Oliver, Anthonyblir , etablerad

Fler nyheter från NSD

NSD - 15 minuter sedan

Polisens natt: Crossförare till sjukhus – olycka med två älgar

En förare av en motocrosscykel körde in i ett stängsel i Malmberget..

NSD - 45 minuter sedan

Här är startlistorna till Luleå stadsmara – samtliga loppen

Åtta olika lopp. På lördag är det stor löparfest när Luleå stadsmara intar staden. Se nedan vilka som är anmälda till de olika loppen..

NSD - 1 timme sedan

Kristersson vet vad han gör - makten framför allt

Det största Tidöpartiet hotar Sveriges oberoende och demokrati. Statsministern väljer att blunda, skriver NSD:s politiska redaktör Veronica Palm..

NSD - 1 timme sedan

Ny rapport: Näringslivet vill ha östliga alternativet till Luleå

Öst eller väst? För regionens näringsliv är en östligt dragen Norrbottniabana kritisk för länets utveckling, visar en rapport från Norrbottens Handelskammare. "Man betraktar det som att Luleå blir en nod för övriga länet", säger handelskammarens vd Linda Nilsson..

NSD - 3 timmar sedan

12 800 patienter i Norrbotten - får de rätt vård?

I Norrbotten medicinerar 12 800 personer mot sköldkörtelsjukdom, men det är inte säkert att de får rätt vård. I dag krävs det att patienten påminner om rätten till god och nära vård och det kanske viktigaste – uppföljning med läkarkontakt och årlig provtagning. Det skriver representanter från Sköldkörtelförbundet i en debattartikel..

NSD - 4 timmar sedan

Därför är rutschkanan i Gammelstads badhus fortsatt stängd

Badande i Gammelstad har fått klara sig utan rutschkaneåk i månader. Kanan stängdes sedan ställningen under rostat sönder. Nu är det bestämt vad som ska ske härnäst..

NSD - 5 timmar sedan

Sommarvärme på ingång – här blir det varmast idag?

Ett högtryck drar in och ger varmt och klart väder över hela landet..

NSD - 22 timmar sedan

Tårar i rätten – 28-åringen från Kiruna på fri fot

I dag ställs fyra män och två kvinnor från Norrbotten inför rätta, åtalade för grova narkotikabrott. Det efter att ha transporterat och hanterat stora mängder amfetamin, kokain och cannabis. Vi rapporterar direkt från Luleå tingsrätt..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?Kontakta kontakt@pressen.se för kommunikation eller annonsering.

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.