NSD > Nyheter

Saturday, 02 December, 06:06

NSD - 22 sep 23 kl. 08:10

Omstridde Oliver Anthony blir etableradLten "Rich men north of Richmond" blev genombrottet och Oliver Anthonys karrir etableras nu med hjlp av en av USA:s strre agenturer, UTA, skriver Deadline..
Läs mer på NSD

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Omstridde, Oliver, Anthonyblir , etablerad

Fler nyheter från NSD

NSD - 5 minuter sedan

Kompisgängets udda idé – vill få folk att basta i tält

Det var fotbollen som förde ihop dem och bastubaden som svetsade dem samman. När pandemi och höga elpriser stängde bastugymmen hittade Viktor Pettersson, Josef Segerlund och Sebastian Sandlund en egen lösning för att kunna fortsätta basta – och umgås..

NSD - 30 minuter sedan

Vi måste få ett svar i frågan om ridhuset

Vad blev kostnaden för Kalix nya ridhus? Gaute Larsson söker svar..

NSD - 30 minuter sedan

NDC, COP, IPCC? Så hänger du med i klimatsnacket

Klimatnördar verkar älska tungvrickande förkortningar och tekniska begrepp som saknar rimliga svenska översättningar. Här är ordlistan för dig som vill låta lite smartare i fikarummet..

NSD - 30 minuter sedan

San Joses första bortaseger – Eklund målskytt

21-årige William Eklund avslutade San Joses målfest när laget besegrade New Jersey med 6-3 i den första bortavinsten för säsongen..

NSD - 30 minuter sedan

"Han vann – på knockout – så det blev en dubbelseger"

Henrik Stridh roades, likt många andra, av det Thomas Berglund sa efter torsdagens derby. "Han vann – på knockout – så det blev en dubbelseger", säger Henrik Stridh – som bekräftar att han har bestämt sig för att fullfölja kontraktet med Luleå Hockey – liksom Thomas Berglund..

NSD - 30 minuter sedan

Värt att veta om åklagarmyndigheten

Passande nog var gästen på PRO Nederluleå Norras senaste föreläsning, chefsåklagare Anna Bergström, uppvuxen i föreningens trakter..

NSD - 45 minuter sedan

Livstids fängelse för dödligt knivbråk

En 21-årig man döms till livstids fängelse för mord och mordförsök efter ett dödligt knivbråk i Motala i somras, skriver Motala och Vadstena Tidning..

NSD - 45 minuter sedan

Vi har aldrig upplevt något liknande

Har du vägarna förbi Gällivare i helgen? Grattis. Då har du chansen att se något unikt.

NSD - 1 timme sedan

Väskförbud och trafikkaos att vänta vid världscupen

Under helgens världscuptävlingar i Gällivare förväntar sig arrangörerna runt 5 000 personer i publiken på Hellnerstadion vid Dundrets fot. Polisens insatschef Kjell Krook uppmanar likt Hooja publiken till att välja bussen upp till skidstadion..

NSD - 1 timme sedan

Israel vill se buffertzon i Gaza

Israel har informerat flera arabländer om att man vill skapa en buffertzon i Gaza, på den palestinska sidan av gränsen. De skriver nyhetsbyrån Reuters på sin hemsida..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.