Expressen > Nyheter

Monday, 04 December, 20:43

Expressen - 22 sep 23 kl. 07:59

Man sa att han blivit bortförd – hittades barfotaUppger att han är journalist.
Läs mer på Expressen

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Man sa att han blivit bortförd, hittades, barfota

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 1 timme sedan

Expertens lugnande ord om skenande elpriserna

De senaste dagarna har elpriserna gått upp i i princip hela landet.Är prisknäppen tillfällig? Experterna är oense.

Expressen - 2 timmar sedan

Putin nominerad till årets person av Time Magazine

Time Magazine utser varje år sedan 1927 årets person.Nu har nomineringarna kommit för 2023.Där hittar man bland andra kung Charles III, Taylor Swift – och Rysslands president Vladimir Putin..

Expressen - 2 timmar sedan

Ronny och Sandra hittade drömlivet på semesterön – med skolpeng

Gymnastiken sker på stranden.Och på skolgården bor en varan. Men undervisningen är bättre än i Sverige, säger Ronny och Sandra Rosengren om Svenska skolan på den thailändska semesterön Koh Lanta.

Expressen - 2 timmar sedan

Klarna anställer inga nya – ersätter personal med AI

Klarna har stoppat nyrekryteringar och sätter i stället sitt hopp till AI-teknologi. ”Vi behöver färre människor för att göra samma sak”, säger vd:n Sebastian Siemiatkowski till The Telegraph. .

Expressen - 2 timmar sedan

En livshotande skadad efter frontalkrock utanför Kinna

En man i 40-årsåldern har livshotande skador efter en trafikolycka utanför Kinna i Marks kommun, rapporterar lokala medier..

Expressen - 3 timmar sedan

FN:s larm: ”Ingen plats är säker i Gaza”

Israel har återupptagit bombningen av Gaza.Nu beskriver FN:s hjälporganisation för Palestinaflyktingar situationen i Gaza som närmast hjälplös – människorna har ingenstans att fly.”Ingen plats är säker.

Expressen - 3 timmar sedan

Elpriset pressas uppåt – högsta sedan februari

Kylan har slagit till på allvar och elpriset pressas snabbt uppåt.I morgon lyfter dagspriset på el till 1:81 kronor per kilowattimme – i hela landet. För att hitta ett högre dagspris får man gå tillbaka till början av februari..

Expressen - 4 timmar sedan

Då tänder det till hos mamman i ättikafallet

Mamman pratar tyst och entonigt.Ibland hör man knappt vad hon säger.Men det är här som rättegången i ättikafallet hettar till.

Expressen - 4 timmar sedan

Anklagade tv-kanal för propaganda – ber om ursäkt

Den döda palestinska bebisen påstods vara en docka.Lögnen spreds på sociala medier – och publicerades av tidningen The Jerusalem Post. Nu backar tidningen och ber om ursäkt.

Expressen - 4 timmar sedan

Kriget i Ukraina 4 december

Kriget i Ukraina har pågått i snart två år.Expressen Premium ger er varje vardag nyheter från kriget, både de viktiga och de oväntade.• Larmet från Vita huset: Tiden är snart ute för Ukraina• Ryska bödlarna stupade själva• Så höga är de ryska förlusterna.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.