Corren > Nyheter

Friday, 01 December, 01:40

Corren - 22 sep 23 kl. 06:00

LHC-kaptenen såg framåt – efter tunga smällenEn sak vet LHC inför lördagsmötet med Leksand. Det kan knappast bli sämre. "Det blir så klart en mental smäll", sa lagkaptenen Markus Ljungh..
Läs mer på Corren
Läs mer om:
LHC, Leksand, Markus Ljungh

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: LHC-kaptenen, såg, framåtefter , tunga, smällen

Fler nyheter från Corren

Corren - 10 minuter sedan

FC Helsingborg – Linköping IBK

Corren - 15 minuter sedan

IFK Motala – Broberg/Söderhamn

Corren - 2 timmar sedan

Två personbilar i olycka

Trafiken på E4 mellan trafikplatserna Norsholm och Linköping Öst i riktning mot Gränna påverkas av en olycka med två personbilar, skriver Trafikverket..

Corren - 2 timmar sedan

En personbil i singelolycka

En singelolycka med en personbil orsakar problem i trafiken i riktning mot Tannefors på väg 687 mellan Seltorp och Cirkulationsplats Ullstämma, enligt Trafikverket..

Corren - 1 timme sedan

Viktiga lärdomar för Häcken: "Väldigt givande"

En ny förlust. Men också nya viktiga lärdomar inför framtida spel i Europa. Häckens 0–2-förlust mot Bayer Leverkusen var ett nederlag med mersmak, enligt Samuel Gustafson.

Corren - 2 timmar sedan

Just nu: En personbil i singelolycka

En singelolycka med en personbil påverkar trafiken i riktning mot Tannefors på väg 687 mellan Seltorp och Cirkulationsplats Ullstämma, enligt Trafikverket..

Corren - 2 timmar sedan

Olycka med två personbilar

Trafiken på väg 1057 mellan Gärstad och Skogstorp i båda riktningarna påverkas av en olycka med två personbilar, uppger Trafikverket..

Corren - 2 timmar sedan

Just nu: Två personbilar i olycka

Trafiken på E4 mellan trafikplatserna Linköping Öst och Norsholm i båda riktningarna påverkas av en olycka med två personbilar, skriver Trafikverket..

Corren - 2 timmar sedan

Olycka skapar trafikproblem

Trafiken på E4 mellan trafikplatserna Norsholm och Linköping Öst i riktning mot Gränna påverkas av en olycka, enligt Trafikverket..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.