Corren > Nyheter

Friday, 01 December, 00:36

Corren - 22 sep 23 kl. 06:01

Säkerhetschefen: Ingen oro för nytt skandalderbySenaste mötet mellan klubbarna slutade i kaos. Nu tror AIK:s säkerhetschef på ett lugnare derby mot Djurgården. –Vi har jobbat i dialogform, säger Henrik Koch inför söndagens match..
Läs mer på Corren
Läs mer om:
AIK, Djurgården, Henrik Koch

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SäkerhetschefenIngen , oroför , nytt, skandalderby

Fler nyheter från Corren

Corren - 1 timme sedan

Två personbilar i olycka

Trafiken på E4 mellan trafikplatserna Norsholm och Linköping Öst i riktning mot Gränna påverkas av en olycka med två personbilar, skriver Trafikverket..

Corren - 1 timme sedan

En personbil i singelolycka

En singelolycka med en personbil orsakar problem i trafiken i riktning mot Tannefors på väg 687 mellan Seltorp och Cirkulationsplats Ullstämma, enligt Trafikverket..

Corren - 30 minuter sedan

Viktiga lärdomar för Häcken: "Väldigt givande"

En ny förlust. Men också nya viktiga lärdomar inför framtida spel i Europa. Häckens 0–2-förlust mot Bayer Leverkusen var ett nederlag med mersmak, enligt Samuel Gustafson.

Corren - 1 timme sedan

Just nu: En personbil i singelolycka

En singelolycka med en personbil påverkar trafiken i riktning mot Tannefors på väg 687 mellan Seltorp och Cirkulationsplats Ullstämma, enligt Trafikverket..

Corren - 1 timme sedan

Olycka med två personbilar

Trafiken på väg 1057 mellan Gärstad och Skogstorp i båda riktningarna påverkas av en olycka med två personbilar, uppger Trafikverket..

Corren - 1 timme sedan

Just nu: Två personbilar i olycka

Trafiken på E4 mellan trafikplatserna Linköping Öst och Norsholm i båda riktningarna påverkas av en olycka med två personbilar, skriver Trafikverket..

Corren - 1 timme sedan

Olycka skapar trafikproblem

Trafiken på E4 mellan trafikplatserna Norsholm och Linköping Öst i riktning mot Gränna påverkas av en olycka, enligt Trafikverket..

Corren - 1 timme sedan

Just nu: olycka skapar trafikproblem

Trafiken på E4 mellan trafikplatserna Linköping Öst och Norsholm i båda riktningarna påverkas av en olycka, skriver Trafikverket..

Corren - 1 timme sedan

Häcken pressade Leverkusen – men förlorade

Fem matcher, fem förluster. Häckens trista svit i Europa League fortsatte när Bayer Leverkusen kom på besök. Hisingslaget stod emot bra, men föll till slut med 0–2..

Corren - 3 timmar sedan

Skånsk derbykung i norr: "Går fort i hockey"

Två mål på fem sekunder – sedan var en skåning derbykung i norr. Luleåforwarden Oscar Eklind, 25, har aldrig upplevt något liknande. –Nej, men det går fort i hockey, konstaterar han efter 2–0-segern över Skellefteå..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.