Expressen > Opinion

Saturday, 02 December, 05:39

Expressen - 22 sep 23 kl. 06:00

Ärligt talat, gängvåldet beror på migrationenDet förvånar mig att tunga företrädare för oppositionen reagerar så kraftigt på mitt uttalande om att den senaste tidens eskalerande gängvåld till hundra procent beror på migrationen. Jag trodde i min naivitet att vi passerat stadiet av total förnekelse, skriver Jimmie Åkesson (SD). .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Jimmie Åkesson

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ärligt, talat, gängvåldet, beror, migrationen

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 13 timmar sedan

Ebba Busch får inte ta vår politik ifrån oss

Frågan är inte om, utan när Sverige förpassar 90-talets åtstramningspolitik till historien. Blir det högern och inte Socialdemokraterna som leder den omsvängningen finns risk att rollen som samhällsbyggare glider oss ur händerna, skriver företrädare för S-föreningen Reformisterna..

Expressen - 16 timmar sedan

Med Anderssons slarv hade allt blivit dyrare

Magdalena Andersson lovar runt men håller tunt samtidigt som hon slarvar. Inte ens hon, som tidigare finansminister, lyckas lägga fram en genomarbetad budget, skriver Karin Enström (M) och Edward Riedl (M). .

Expressen - 23 timmar sedan

Dumsnåla ministern driver bort industrin

Om inte infrastrukturministern klarar av att göra det som är nödvändigt, det vill säga både bygga ny järnväg och samtidigt rusta befintlig, är han fel man för sitt jobb.Från söder till norr håller regeringen industrin utanför spåren och försvårar livet för tågresenärer, skriver Kalle Sundin. .

Expressen - Igår: 21:36

Kissinger var en mästare i diplomatins möjligheter

Henry Kissingers främsta fokus var att förhindra ett kärnvapenkrig.
Hans arv kommer historiker och andra säkerligen att strida om.
Men han lyckades förhindra ett tredje världskrig genom att vara en mästare i diplomatins möjligheter, skriver Carl Bildt..

Expressen - Igår: 17:00

Riv bort klimatmärket från tunnelbanan

Jaga bort Naturskyddsföreningens rovfåglar ur tunnelbanan. Förpassa klisterlapparna till städskrubben och driv kollektivtrafiken med modern fossilfri kärnkraftsel, skriver Kristoffer Tamsons (M). .

Expressen - Igår: 13:29

Du virar in dig i din offerkofta, Demirok

Invirad i offerkofta skriver du att jag ifrågasätter din svenskhet. Faktum är att jag överhuvudtaget inte har berört din nationella, kulturella identitet, skriver Jimmie Åkesson. .

Expressen - Igår: 06:15

Vi måste ställa in oss på att Ryssland vinner

Med en frusen konflikt kommer den ryska terrorregimen att få tid att genomföra full mobilisering för en ny massiv offensiv om några år. Urvattnade sanktioner kommer att säkra både exportinkomster och leveranser av nödvändig elektronik, skriver Stefan Hedlund. .

Expressen - I förrgår: 20:30

Du bestämmer inte vem som är svensk, Åkesson

Misstänkliggörandet av oss med rötterna i andra länder är ditt projekt, Jimmie Åkessons.  Du tror att du med dina ord kan avgöra vem som är svensk eller inte. Men det är inte din sak att avgöra, skriver Muharrem Demirok.

Expressen - I förrgår: 17:00

Sänk skoldirektörens lön med 10 miljoner

Jag vet att bra lärare, tillgång till stödpersonal och rättssäkra betyg är avgörande för en människas liv. Som aktieägare av Academedia, före detta elev i en av deras skolor och svensk medborgare kan jag inte stå tyst och tar nu till handling, skriver Emma Fastesson Lindgren. .

Expressen - I förrgår: 15:15

”Tesla har gjort mer för klimatet än IF Metall”

Är det rimligt att strejken mot Tesla växer när den bara rör drygt hundra mekaniker?
German Bender från Arena Idé tycker att det är en viktig principfråga. Benjamin Dousa, tillträdande vd för Företagarna, tycker att strejken är oproportionerlig.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.