News55 > Nyheter

Monday, 04 December, 20:57

News55 - 22 sep 23 kl. 05:57

Fortsatt låg ränta i JapanDen japanska centralbanken, Bank of Japan (BOJ), håller sina räntor oförändrade och ger inga tecken på en förändring i sin förhållandevis mjuka räntelinje. Styrräntan lämnas orörd på -0,1 procent, vilket är i linje med förväntningarna. Även inflationen….
Läs mer på News55
Läs mer om:
Japan, BOJ

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fortsatt låg, räntai , Japan

Fler nyheter från News55

News55 - 15 minuter sedan

Niger klipper banden med EU:s partnerskap

Niger meddelar att man avslutar EU:s säkerhets- och försvarsuppdrag i landet. Beslutet tillkännagavs på måndagen av utrikesdepartementet i det västafrikanska landet. Där förklarades att man drar tillbaka sitt samtycke till utplaceringen av ett EU-militä….

News55 - 12 timmar sedan

Spotify skär ned med 1?500 anställda

Streamingtjänsten Spotify drar ned personalstyrkan med cirka 1?500 personer. Oklart hur många som berörs i Sverige.

News55 - 30 minuter sedan

Torrare klimat kan försämra skogens kyleffekt

Ett torrare klimat kan försämra skogarnas avkylande förmåga, varnar forskare från Stockholms universitet. Forskarna har undersökt de mekanismer som under varma och torra sommardagar ger ett svalt mikroklimat under skogens trädkronor. Skogen fungerar som….

News55 - 30 minuter sedan

IDF: Målen i norra Gaza “nästan avklarade”

Den israeliska militärens (IDF) markstyrkors mål i norra Gaza är "nästan avklarade", säger Hisham Ibrahim som är chef över militärens väpnade styrkor, rapporterar flera medier med hänvisning till den israeliska militärradion. – Krigets mål i norra Gazar….

News55 - 1 timme sedan

Kan bli nya Seger: “Få behandlar bollen lika bra”

Caroline Seger lämnar ett hål på innermittfältet efter sig. En 21-årig högerback från Stockholms skärgård har oväntat klivit fram som en möjlig arvtagerska. – Jag försöker inte att fylla någon lucka efter henne, jag försöker bara göra min grej, säger Ha….

News55 - 7 timmar sedan

Man skjuten i Stockholm – två anhållna

En man i 25-årsåldern har skjutits i Hägersten i södra Stockholm. Två personer är anhållna misstänkta för mordförsök. En av dem är en pojke under 18 år och den andre är en man i 20-årsåldern, meddelar polisen på kvällen.

News55 - 1 timme sedan

Höga elpriser en “tillfällig” smäll

De högsta elpriserna sedan i februari. Och elimport ända från Frankrike. Men ingen anledning till oro.

News55 - 1 timme sedan

A-traktorn kan få boost av nya EU-regler

A-traktorn blir snabbare när nya EU-regler ska hjälpa den att överleva – men med hårdare krav. Men det lär dröja flera år innan reglerna blir verklighet. Framtidens förare av A-traktorer ska vara minst 16 år och innehavare av B1-körkort.

News55 - 1 timme sedan

Skarpa ord om lastbilsblockad vid Ukrainas gräns

Tonen skärps mellan EU-kommissionen och Polen kring blockerade lastbilar vid Ukrainas gräns. – Inte acceptabelt, säger transportkommissionären Adina Valean. Vid polsk-ukrainska gränsen har polska förare blockerat trafiken sedan början av november.

News55 - 1 timme sedan

Över 60 döda i oväder i Tanzania

Över 60 människor har omkommit och fler än 115 har skadats i jordskred och översvämningar som orsakats av kraftiga skyfall i norra Tanzania. Dödssiffran befaras stiga. Under måndagen hedrade det östafrikanska landets premiärminister Kassim Majaliwa 63 m….Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.