Vimmerby Tidning > Nyheter

Thursday, 30 November, 09:33

Vimmerby Tidning - 22 sep 23 kl. 05:50

Domedagskatastrof eller icke existerande?Det behvs en samlad bild fr att n satta klimatml, menar insndarskribenten, som tycker att den nuvarande r hopplst polariserad och hon blir "antingen verst av domedagskatastrofala bilder eller mter rster som talar som om den hgt angelgna klimatfrgan inte existerar.".
Läs mer på Vimmerby Tidning

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Domedagskatastrofeller icke , existerande

Fler nyheter från Vimmerby Tidning

Vimmerby Tidning - 1 timme sedan

Svagt uppåt på börsen

Stockholmsbörsen går svagt uppåt. ABB är draglok efter det att automationskoncernen höjt finansiella mål när OMXS-index går upp 0,1 procent i den inledande handeln..

Vimmerby Tidning - 15 minuter sedan

Oväntat svag fransk inflation

Frankrikes bruttonationalprodukt (BNP) minskade med 0,1 procent under tredje kvartalet, visar en andra beräkning..

Vimmerby Tidning - 15 minuter sedan

Dieselpriset det lägsta sedan i somras

Priset på diesel sänks med 15 öre från och med torsdagen. Hos kedjan Circle K kostar nu en liter 22:96 kronor..

Vimmerby Tidning - 4 timmar sedan

Krig och konflikt skuggar viktigt framtidsmöte

Krig, kriser och allmänt dålig stämning. Det gör inte saken lättare när världens länder samlas för ett nödvändigt krafttag mot klimatförändringen. –COP28 blir ett test av om man menar allvar med Parisavtalet, säger forskaren Åsa Persson..

Vimmerby Tidning - 4 timmar sedan

Hoppas på nytt miljonregn – efter succé-VM

VM för herrar var en ekonomisk succé. Mindre än ett år senare hoppas Svenska handbollförbundet på ett nytt miljonregn på damsidan. –Vi har en bra formel, säger förbundets generalsekreterare Robert Wedberg..

Vimmerby Tidning - 4 timmar sedan

Miljonbelopp läggs varje år på HVB-hem för unga

Vimmerby kommun har hittills i år spenderat nära 13,7 miljoner kronor på HVB-hem och placeringar inom Statens institutionsstyrelse, SiS..

Vimmerby Tidning - 4 timmar sedan

Svänger totalt – naloxon kan säljas receptfritt

Läkemedelsverket svänger om den livräddande nässprejen naloxon. Den bedöms nu kunna säljas receptfritt på apotek. –Nu krävs det att ett företag som tillverkar detta läkemedel inkommer med en ansökan, säger socialminister Jakob Forssmed (KD)..

Vimmerby Tidning - 4 timmar sedan

Fem saker att hålla koll på under klimatmötet

Tiotusentals människor samlas i ökenstaden Dubai för att försöka komma framåt i världens klimatarbete. Här är fem saker att hålla koll på under toppmötet COP28, som inleds den 30 november och pågår till den 12 december..

Vimmerby Tidning - 3 timmar sedan

Små rörelser på Asienbörser

Det var svagt upp eller oförändrat på de ledande börserna i Asien efter inledande timmar i torsdagens handel, med undantag för kompositindex i Shenzhen som visade en halv procent ned..

Vimmerby Tidning - 3 timmar sedan

Vapenvilan förlängd – i sista minuten

Bara minuter innan tidsfristen gick ut kom beskedet. Vapenvilan i kriget mellan Israel och terrorstämplade Hamas förlängs med ytterligare en dag..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.