DN > Inrikes

Thursday, 25 July, 11:06

DN - 21 sep 23 kl. 18:10

Floderus familj: Johan kommer brytas ned av dettaI ver 500 dagar har svenska Johan Floderus suttit fngslad i Evinfngelset i Iran, anklagad fr spioneri..
Läs mer på DN

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Floderus, familj, Johankommer , brytas, nedav detta

Fler nyheter från DN

DN - 4 timmar sedan

Tusentals soldater hoppar av hemvärnet – trots stora intresset

Hemvärnet fick ett uppsving efter Rysslands stora anfall mot Ukraina – men många soldater hoppar av på grund av tidsbrist. – Man får inte ihop balansen, säger Laura Swaan Wrede, rikshemvärnschef. Nära 12 500 soldater har lämnat de senaste fem åren..

DN - 17 timmar sedan

17-årig pojke misstänks ha dödat sin syster – ska psykundersökas

Syskonen bråkade om en telefonladdare. Senare knivhögg den 17-årige pojken sin storasyster i ryggen så allvarligt att hon dog av sina skador. Nu har rätten beslutat att han ska fortsatt vara häktad och genomgå en rättspsykiatrisk undersökning..

DN - 23 timmar sedan

Tonårsflicka misstänkt för mordet i Landskrona

En flicka under 15 år misstänks för mord och människorov sedan en livlös kvinna hittats i Landskrona natten till tisdagen. Kvinnan avled senare på sjukhus..

DN - Igår: 19:21

En skadad i misstänkt skottlossning i Södertälje

En person har förts till sjukhus efter larm om skottlossning i Hovsjö i Södertälje. Händelsen utreds som försök till mord, enligt TT. – Det är ju skrämmande, säger en man som bor i området..

DN - Igår: 16:53

Polischefen efter handgranatattacken: ”Risk för nya dåd”

Efter handgranatdådet mot en butik i Södertälje ser polischefen Caroline Aspegren en ökad risk för vedergällning och nya våldsbrott. – Vi har de senaste dagarna sett att det finns motiverade gärningsmän, säger hon..

DN - I förrgår: 11:49

Nu skrivs historia – då öppnar vi sajten

President Joe Biden ifrågasattes av sitt eget parti efter ett svagt inhopp i senaste debatten mot Donald Trump. Nu har han hoppat av sin kandidatur, med drygt tre månader fram till valet. Ett historiskt ögonblick.

DN - 22 jul 24 kl. 07:33

Över 100 evakuerade efter detonation på hotell

Under natten mot måndag har en man kastat in ett föremål som detonerat i en hotellentré. Mer än hundra gäster har evakuerats till ett närliggande hotell..

DN - 21 jul 24 kl. 12:01

Martinah blev överfallen: ”Mitt liv kommer ta slut här”

Martinah var ute på en promenad när hon plötsligt blev överfallen. Två män höll fast henne och bad henne lämna över sina värdesaker. – Jag tänkte att de vill säkert våldta mig, mitt liv kommer ta slut här, säger hon.

DN - 21 jul 24 kl. 11:22

Så tacklar du rötmånaden och slipper magsjuka

Nu är rötmånaden här. Varmt och fuktigt väder gör att mögel och bakterier trivs. Genom att hantera livsmedel rätt undviker du att bli sjuk, samtidigt som matsvinnet minskas..

DN - 21 jul 24 kl. 07:52

Slotten som bara sonen kan få ärva

Förstfödde sonen Axel Gyllenkrok ska ärva två slott och 5400 hektar mark. Så blir det om baron Nils Gyllenkrok med familj får bestämma över framtiden för Svenstorps och Björnstorps fideikommiss i Skåne. En unik kulturmiljö som måste bevaras, hävdar familjen.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?Kontakta kontakt@pressen.se för kommunikation eller annonsering.

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.