Världen Idag > Nyheter

Thursday, 25 July, 12:57

Världen Idag - 20 sep 23 kl. 07:00

Rockband med skelett och horn äntrar Filadelfias scenOm några dagar upplåts Filadelfiakyrkan i Stockholm till rockmusik som sägs ge mörk energi och kan ge plats för röda horn och skelett på scenen. Flera personer uttrycker kritik och sorg över detta faktum..
Läs mer på Världen Idag
Läs mer om:
Filadelfias, Filadelfiakyrkan, Stockholm

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rockbandmed , skelettoch , horn, äntrar, Filadelfias, scen

Fler nyheter från Världen Idag

Världen Idag - 20 nov 23 kl. 07:00

Långvarig vattenkris i Gaza redan innan pågående kriget

Den dricksvattenbrist som sägs ha uppstått på Gazaremsan sedan Hamas inledde krig mot Israel har lett till skarp kritik mot Israels vatten- och energiblockad mot området. I bakgrunden finns samtidigt en långvarig vattenkris med koppling till befolkningsexplosion och förorening..

Världen Idag - 20 nov 23 kl. 07:00

Trots bokbrist i skolorna: 158 miljoner i bidrag rörs inte

Skolor sägs vara i stort behov av böcker att använda i undervisningen. Ett nytt statsbidrag till läromedel ska hjälpa upp situationen – men i år ser en fjärdedel av potten ut att lämnas orörd. Det handlar om 158 miljoner kronor som kommuner och friskolor avstått från att söka..

Världen Idag - 20 nov 23 kl. 05:00

Här är årets julklapp – en kär gammal klassiker

Årets julklapp är ett sällskapsspel. Klappen blir ett tillfälle att koppla bort krig och ekonomisk oro tillsammans med nära och kära, enligt företaget Hui Research..

Världen Idag - 19 nov 23 kl. 17:00

Stor glädje när kyrkan fick fortsätta att vara kyrka

En krona. Det är vad EFS Falköping betalade för Mössebergskyrkan som många i området hade bett för skulle förbli en kyrka och glädjen under söndagens återöppningsmässa var stor. – Jag märker en enorm glädje, framtidstro och engagemang, säger pastorn Per-Erik Aronsson..

Världen Idag - 19 nov 23 kl. 14:00

Mona sprider Jesus i lokalpress – köper annonser

Sedan flera år tillbaka annonseras det regelbundet om den svenska kristna tv-kanalen Kanal 10 i norrländska tidningar utan att kanalen själva behöver göra något. Bakom står nämligen 70-åriga Mona Lundin som annonserar för att evangelisera..

Världen Idag - 19 nov 23 kl. 11:00

Herrgård i Aneby blir plats för böneskola för andlig strid

Andlig krigföring, den troendes auktoritet och befrielsetjänst. Det är ämnen på nya ”Krigsböneskolan” som startar i helgen och där kända bibellärare och böneledare som Johnny Foglander, Åke Carlson och Harry Andersson kommer att undervisa..

Världen Idag - 19 nov 23 kl. 08:00

Nigerianskt par manar Sveriges kristna till bön: ”Gud samlar sin armé”

Nåd från Afrika i kombination med nåd från Europa ska bygga en armé av kristna för väckelse i den sista tiden.  Det budskapet från Gud upplevde Joseph Daniels inför ett Sverigebesök 2017. Nu är han och hustrun Hannah tillbaka i Sverige för att delta i starten av en ”Krigsböneskola”..

Världen Idag - 18 nov 23 kl. 20:00

Landslaget sågas efter jättefiaskot: ”Pinsamt”

–3-förlust i Baku mot Azerbajdzjan. Herrlandslaget i fotboll toksågas efter torsdagens fiasko i EM-kvalet. ”Det var plågsamt, pinsamt och avslöjande att se”, skriver Dagens Nyheters krönikör Johan Esk..

Världen Idag - 18 nov 23 kl. 17:00

HD: Ta om fallet med misstänkt våldtäkt mot barn

Det var oklart vad tioåringen syftade på med ordet ”snippa”, ansåg hovrätten – som därför friade en man som tidigare dömts för våldtäkt mot barn. Nu slår Högsta domstolen fast att hovrätten gjorde fel i det uppmärksammade målet. Domen rivs upp och rättegången ska tas om igen..

Världen Idag - 18 nov 23 kl. 14:00

Busch: Var är Jamal El-Hajs bekämpande av Hamas?

Statsminister Ulf Kristersson (M) och vice statsminister Ebba Busch (KD) har inte låtit sig övertygas av S-ledaren Magdalena Anderssons ord om att riksdagsledamoten Jamal El-Haj (S) bekämpar Hamas. S-toppen Mikael Damberg medger nu att en bild där El-Haj kramar om en person med starka Hamaskopplingar är ”besvärande”..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?Kontakta kontakt@pressen.se för kommunikation eller annonsering.

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.