DN > Nyheter

Thursday, 25 July, 13:02

DN - 20 sep 23 kl. 11:40

Kängan till Svantesson: ”Någon i baksätet som kör”Oppositionspartierna sågar regeringens pengar till välfärden. Regeringen prioriterar snus och plastpåseskatt framför skolan, sjukvården och….
Läs mer på DN
Läs mer om:
Svantesson

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kängantill , SvantessonNågon i , baksätetsom , kör

Fler nyheter från DN

DN - 18 jul 24 kl. 20:50

Fler anonyma konton kopplade till SD har stängts

Tiktok har hittat och stängt fler anonyma konton kopplade till Sverigedemokraterna. Det framkommer i en färsk transparensrapport av sociala medieplattformen som Emanuel Karlsten, journalist och expert på sociala medier, var först att rapportera om..

DN - 14 jul 24 kl. 12:30

Karlsson: Snart har vi löst alla problem

Allt är egentligen bra i vår tillvaro, menar vår numer positivt inställda kåsör. Samtidigt som han i viss mån oroas av övervakningskameror med placering intill pubars entréer..

DN - 10 jul 24 kl. 21:24

Ny lag kör bort gängkriminella – över 60 har portats på flera orter

För fem månader sen infördes en ny lag som ska köra bort kriminella. Bara de senaste tjugo dagarna har 14 personer portats – och hittills i år har 62 personer fått vistelseförbud, visar nya siffror som DN tagit del av. Men är lagen lyckad?

DN - 10 jul 24 kl. 06:34

Så gick det med regeringens omstridda reformer

En visitationszon har införts. 48 personer har fått vistelseförbud. Och polisen har fått in över 900 ansökningar om att få anlita ordningsvakter – med ökade befogenheter.

DN - 08 jul 24 kl. 16:49

Niklas Ekdal: Svenskarna minns fel – vi vill inte tillbaka till DDR-Sverige

Vill vi verkligen tillbaka till DDR-Sverige? Nostalgiska svenskar drömmer om ett folkhem där egentligen ingenting var bättre, men mer jämlikt. Just jämlikheten är värderingen som kan bli nästa valvinnare, skriver Niklas Ekdal..

DN - 08 jul 24 kl. 09:53

Ryssland största hotet fram till 2030

Ryssland kommer att utgöra det allvarligaste hotet mot Sveriges säkerhet fram till 2030. Det slås fast i regeringens nya nationella säkerhetsstrategi..

DN - 04 jul 24 kl. 15:15

Ministern: 15 ungdomar placerade på Sis-hem sedan igår

Krismötet om platsbristen på de statliga Sis-hemmen på torsdagen gav inga omedelbara resultat. – Det är svårt att kommentera om vi kan lösa krisen under sommaren, säger socialtjänstminister Camilla Waltersson Grönvall (M)..

DN - 02 jul 24 kl. 20:16

Spelet bakom fångutväxlingen med Iran

Klockan var 11.55 när beskedet kom: den historiska fångutväxlingen med Iran var genomförd. Fram till dess fanns oron om att Iran skulle dra sig ur.

DN - 01 jul 24 kl. 22:01

Susanne Nyström: Även riksdagsledamöter måste kunna äta mellan debatterna

I fredags förklarade en vänsterpartist att hon vill ha sänkt partiskatt, så att hon slipper jaga extrapriser i mataffären. Varför inte slå ett slag för sänkt skatt för alla?.

DN - 01 jul 24 kl. 20:00

DN Debatt. ”Så säkrar vi en likvärdig och god välfärd i hela landet”

DN DEBATT 2/7. Det kommunala utjämningssystemet är till för att kompensera strukturella skillnader. Vi föreslår nu förändringar som ger positiva effekter i glesbygd, medan rikare städer med många invånare går back.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?Kontakta kontakt@pressen.se för kommunikation eller annonsering.

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.