NT > Nyheter

Monday, 25 September, 10:44

NT - 19 sep 23 kl. 20:30

Kommunen vill släppa taget om flera fastigheterEtt tiotal fastigheter som ägs av Söderköpings kommun anses inte lämpliga för kommunal verksamhet. Många av dem förfaller medan de kostar pengar i uppvärmning. Gårdeby skola är en av fastigheterna som nu ska ut till försäljning..
Läs mer på NT
Läs mer om:
Söderköpings

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kommunenvill , släppa, tagetom flera , fastigheter

Fler nyheter från NT

NT - 5 minuter sedan

Nya förhör i Nasdaqhärvan

Åklagaren har beslutat att hålla nya förhör i utredningen av misstänkta grova insiderbrott på Stockholmsbörsen. Kammaråklagare Pontus Hamilton utesluter inte att han kommer att begära förlängd häktning – kanske av alla tre misstänkta..

NT - 15 minuter sedan

Bättre tyskt affärsklimat än väntat

Affärsklimatet i Tyskland uppvisar större motståndskraft än väntat..

NT - 3 timmar sedan

Rurik försvann från Åtvidaberg – hittades i Norrköping

För mer än två månader sedan försvann katten Rurik från sin familjs sommarstuga utanför Åtvidaberg. Ägarna hade börjat tappa hoppet om att få tillbaka sin fyrbente familjemedlem när det en kväll i september ringde på telefonen. Rurik hade hittats – i Norrköping..

NT - 30 minuter sedan

Den svenska kronan stärks

Den svenska kronan stärks mot såväl den amerikanska dollarn som euron..

NT - 30 minuter sedan

Länsstyrelsen varnade kommunen för skredrisk

Länsstyrelsen varnade Stenungsunds kommun om riskerna för att bygga i det skred-drabbade området redan för tre år sedan, rapporterar P4 Göteborg..

NT - 45 minuter sedan

Svenska Tecknare sätter ned foten mot AI

Organisationen Svenska Tecknare anser att generativa AI-verktyg som Midjourney och Chat GPT inskränker i upphovsrätten..

NT - 45 minuter sedan

Rysk regimkritiker i isoleringscell i Sibirien

Den ryske oppositionspolitikern och journalisten Vladimir Kara-Murza, som i april dömdes till 25 år i straffkoloni, har flyttats till en isoleringscell i ett högsäkerhetsfängelse i Omsk i västra Sibirien, skriver BBC..

NT - 45 minuter sedan

LIVE: Polisen håller pressträff efter grova våldsdåden

Hur ska polisen få stopp på våldsvågen? Hur har de grova brotten i Norrköping påverkat polisen – och har de det som krävs för att lösa de brotten och andra brott samtidigt? Följ polisens presskonferens, där våra reportrar ställer frågor till polisen efter den senaste tidens grova våldsbrott i Norrköping, i Östergötland i stort och i hela polisregion öst..

NT - 1 timme sedan

Driftstörningar hos Handelsbanken

Handelsbanken har driftstörningar och kunder kan inte använda bankens tjänster..

NT - 1 timme sedan

Stort pådrag efter försvunnen kvinna i Dalarna

En 77-årig kvinna har sedan i lördags morse varit försvunnen i Smedjebacken..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.