DI > Ekonomi

Friday, 14 June, 10:25

DI - 19 sep 23 kl. 19:30

Nästa generation måste bredda LundbergsfärenLEDARE. Nyligen fyllde Fredrik Lundberg 72 år. Det brukar inte vara någon ålder för ägare, ett av världens långsiktigaste jobb, i alla fall inte så länge de har hälsan..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Lundbergsfären, Ledare, Fredrik Lundberg

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nästa generationmåste , bredda, Lundbergsfären

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Haverikommissionen: Bristande säkerhet bakom olyckan

En felaktigt tillverkad bärarm på bergochdalbanan Jetline var en av orsakerna bakom dödsolyckan på Gröna Lund, enligt Statens haverikommission (SHK). Bristande säkerhetsarbete på nöjesparken var också en bidragande orsak..

DI - 15 minuter sedan

Sverige är ingen isolerad ö

Det finns inget empiriskt stöd för att eventuellt framtida högre kostnadsökningar i Sverige relativt omvärlden skulle kvittas ut av en försvagning av kronan, skriver Kerstin Hallsten, chefekonom Industriarbetsgivarna och Mats Kinnwall, rådgivare Industriarbetsgivarna, fil.dr nationalekonomi..

DI - 15 minuter sedan

Logistea slås samman med norskt fastighetsbolag

Logistikfastighetsbolaget Logistea går samman med KMC Properties som är noterat på Oslobörsen, enligt ett pressmeddelande..

DI - 30 minuter sedan

Kvinnors företagande är en oumbärlig tillväxtmotor för Sveriges framtid

För att Sverige ska dra nytta av hela befolkningens fulla potential måste vi skapa förutsättningar för fler kvinnor att starta, driva och växa företag, skriver Emma Knaggård Wendt, generalsekreterare på tankesmedjan Ownershift tillsammans med Företagarna och Frisörföretagarna. .

DI - 45 minuter sedan

Ökad omsättning för NGM-listade kryptobolaget

Kryptovalutabolaget Goobit Group redovisar ökande omsättning i fjärde kvartalet, februari till april, jämfört med samma period året innan. Rörelseresultatet visade en vändning till vinst, jämfört med förlust motsvarande kvartal i fjol..

DI - 30 minuter sedan

Priserna för containerfrakt fortsätter rusa

Raterna på containerfrakt har under den senaste veckan fortsatt att stiga i snabb takt. Det framgår av Shanghai Containerized Freight Index (SCFI), som i veckan steg med 6,1 procent..

DI - 1 timme sedan

Loomis i granskning om kontantsmuggling – aktien backar

Omkring 10 miljarder kronor i kontant lämnar Sverige varje år, pengar som till stor del misstänks komma från kriminalitet. Det framgår av en artikel av SVT:s Uppdrag Granskning som sägs avslöja brister i Sveriges kamp mot kontantsmuggling. Aktien backar på fredagsmorgonen något mer än börsen..

DI - 45 minuter sedan

Lägre resultat för NGM-listade kryptobolaget

NGM-listade Goobit, verksamt inom kryptovalutor, hade en nettoomsättning på 39 miljoner kronor (21) i det brutna räkenskapsårets fjärde kvartal, februari till april, i det brutna räkenskapsåret 2023/2024..

DI - 45 minuter sedan

InfinityWEC visar avsevärda förbättringar i elproduktion och rörelsekontroll med momentbaserad MPC

Karlskrona/Göteborg, Sverige; Publicerad 14 juni 2024 Ocean Harvesting utvecklar för närvarande generation 6 av vågkraftverket InfinityWEC i nära samarbete med kulskruvs-tillverkaren NSK. En kulskruv är en mycket bra aktuator som ger hög utväxling mellan linjär rörelse och rotation till generatorn, hög verkningsgrad, låg vikt och lång livslängd. Kulskruvar är dock känsliga för sidkrafter och böjmoment i drivlinan som orsakas av bojens svallrörelser, samt för höga hastigheter som kan uppstå i stora vågor.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?Kontakta kontakt@pressen.se för kommunikation eller annonsering.

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.