DI > Ekonomi

Friday, 22 September, 06:31

DI - I förrgår: 19:00

Debatt: Så når vi en bred energiöverenskommelseMed förhoppningen att regeringen menar allvar kommer Centerpartiet att medverka i de kommande energisamtalen. Vi vill medverka till en ny energiöverenskommelse, skriver företrädare för Centerpartiet. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Centerpartiet

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Debatt, nårvi en , bred, energiöverenskommelse

Fler nyheter från DI

DI - 2 minuter sedan

Morgonkoll: Tokyobörsen tappar efter nytt räntebesked

Ledande Asienbörser går åt olika håll i fredagens handel. De kinesiska börserna stiger medan Tokyobörsen handlas ned efter nytt räntebesked och ny ekonomisk data..

DI - 15 minuter sedan

Norska jätten bekräftar budsamtal

Norska Adevinta bekräftar att det mottagit ett icke bindande indikativt bud från ett konsortium lett av Permira och Blackstone..

DI - 15 minuter sedan

Fastighetsbolaget närmar sig kollaps

Studentbostäder i Norden där Fastator är huvudägare och Björn Rosengren länge var ordförande är ett riktigt haveri. Med hög skuldsättning, låneförfall och svaga ägare klämtar nu klockan för bolaget.  Sveriges studenter förtjänar mycket bättre ägare än så här..

DI - 45 minuter sedan

ECB-topp: Företag i euroområdet börjar absorbera lönetryck

Företagen i euroområdet har till slut börjat absorbera uppåttrycket på lönerna och arbetsmarknaden har börjat mjukna. Det sade ECB:s chefekonom Philip Lane i New York på torsdagskvällen, enligt Reuters..

DI - 45 minuter sedan

Japanskt inköpschefsindex för industrin sjönk i september

Inköpschefsindex för den japanska tillverkningsindustrin sjönk till 48,6 i september, från 49,6 i augusti, enligt preliminär statistik. .

DI - 45 minuter sedan

Inflationen i Japan var något högre än väntat i augusti

Japans kärn-KPI (KPI exklusive färska livsmedel) steg 3,1 procent i augusti jämfört med samma månad året före, vilket var oförändrat från föregående månad..

DI - 1 timme sedan

Zelenskyj: Ukraina ska tillverka vapen med USA

Ukraina ska börja tillverka vapen med hjälp av USA, uppger den ukrainske presidenten Volodymyr Zelenskyj i ett nattligt tal..

DI - 1 timme sedan

Australisk gasstrejk avblåst – parterna överens

En strejk vid Chevrons naturgasanläggningar i Australien kommer att avslutas efter att parterna nått en överenskommelse, meddelar fackförbundsunionen Offshore Alliance..

DI - 1 timme sedan

Detta händer fredag 22 september

Veckan avslutas med inköpschefsindex från flera europeiska länder..

DI - 7 timmar sedan

ECB-ledamot: ”Antar att vårt nästa steg är en sänkning”

ECB-rådsledamoten Yannis Stournaras sade att det nu är mer sannolikt att ECB sänker räntan härnäst än att höja den..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.