DI > Ekonomi

Friday, 14 June, 09:01

DI - 19 sep 23 kl. 17:58

Medgrundaren dumpar aktier i Selin-bolagetSLP:s storgare och medgrundare Greg Dingizian har slt samtliga av sina 15,9 miljoner B-aktier, motsvarande 7,7 procent av det totala antalet aktier i SLP..
Läs mer på DI

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Medgrundaren, dumpar, aktieri , Selin-bolaget

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Hopp om junisänkning borta

Inflationen var i maj högre än väntat. Den lilla sannolikheten som fanns för en sänkning om två veckor är därmed borta. Men prisökningstakten var ändå lägre än Riksbankens prognos och en sänkning i augusti ser trolig ut..

DI - 15 minuter sedan

Loomis förekommer i granskning om kontantsmuggling

Omkring 10 miljarder kronor i kontant lämnar Sverige varje år, pengar som till stor del misstänks komma från kriminalitet. Det framgår av en artikel av SVT:s Uppdrag Granskning som sägs avslöja brister i Sveriges kamp mot kontantsmuggling..

DI - 15 minuter sedan

Razzia mot spelklubb – har omsatt miljoner

Polisen har slagit till mot en olaglig spelklubb – som misstänks ha omsatt tolv miljoner kronor sedan 2020 – efter en längre tids spaning..

DI - 30 minuter sedan

SCB inför snabb-KPI i höst

SCB kommer från hösten att införa ett snabb-KPI. Det framgår av ett pressmeddelande i samband med maj-KPI på fredagen..

DI - 45 minuter sedan

SCB: Matpriserna stiger – det ökar mest

De genomsnittliga priserna på livsmedel och alkoholfria drycker steg med 0,4 procent i maj jämfört med april i år, visar nya siffror från SCB..

DI - 45 minuter sedan

Svolders substansvärde ökade mindre än index

Investmentbolaget Svolder redovisar ett resultat efter skatt på 672 miljoner kronor för det tredje kvartalet, mars till maj, i det brutna räkenskapsåret 2023/2024 (77). Resultatet per aktie uppgick till 6:60 kronor (0:70)..

DI - 45 minuter sedan

Fem saker att ha koll på innan börsen öppnar

Stockholmsbörsen ser ut att gå mot helg med små uppgångar och nya inflationssiffror visade att inflationen i Sverige bromsade in i maj. Här är fem saker att ha koll på innan börsen öppnar..

DI - 45 minuter sedan

Telenor skapar nytt cybersäkerhetsbolag

Norska mobiloperatören Telenor etablerar ett nytt cybersäkerhetsbolag, Telenor Cyberdefence, med nordiska ambitioner. .

DI - 1 timme sedan

Inflationstakten i Sverige låg stilla i maj

Inflationstakten i Sverige mätt som KPIF låg stilla på 2,3 procent i maj. Väntat var en KPIF-inflation på 2,0 procent vilket är Riksbankens mål..

DI - 1 timme sedan

Mycronic får amerikansk order värd 40-45 miljoner dollar

Mycronic har fått en order på tre maskritare från en befintlig kund i Asien. Ordervärdet ligger i intervallet 40-45 miljoner dollar..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?Kontakta kontakt@pressen.se för kommunikation eller annonsering.

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.