DN > Ekonomi

Sunday, 14 July, 00:17

DN - 19 sep 23 kl. 17:28

Musk: X ska börja kosta för alla användareInom kort ska sociala medieplattformen X börja ta betalt av alla sina användare..
Läs mer på DN

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: MuskX ska , börja, kostaför alla , användare

Fler nyheter från DN

DN - 13 timmar sedan

LO och Svenskt Näringsliv kritiska till Riksbanken: ”Ligger så ruskigt fel”

Först höjde Riksbanken räntorna mer än vad som behövdes. Sedan sänkte man alldeles för sent och för lite. Chefsekonomerna på LO och Svenskt Näringsliv är överens om sin kritik mot Riksbankens räntepolitik..

DN - Igår: 10:20

Matpriserna sjönk – sill och sallad billigare

Livsmedelspriserna har slutat att stiga. I juni sjönk de marginellt jämfört med maj. Och på ett år har maten nu bara blivit 1,1 procent dyrare – långt lägre än hur det såg ut i fjol, enligt SCB:s nya siffror..

DN - I förrgår: 21:14

Kamilas hem brann upp: ”Förlorat allt”

Under midsommarhelgen började ett hus brinna i Huddinge. Kamila Omiotek tog sin lilla dotter i famnen och sprang ut. – Vi har förlorat allt men det som gör mest ont är alla minnen som brann upp, säger Kamila..

DN - I förrgår: 15:40

Hårda inkomstkrav kan stoppa tidningsutbärning

Det skärpta inkomstkravet för arbetskraftsinvandrare hotar att försvåra tidningsutbärningen. – Det vill till att vi hittar andra rekryteringskällor – annars får vi inte ut tidningar så som vi vill, säger Jan Persson, vd för Premo som delar ut tidningar i Storstockholm..

DN - I förrgår: 14:21

Taylor Swift lyft för amerikanskt flygbolag

Det amerikanska flygbolaget Delta Airlines redovisar en justerad vinst per aktie på 2,36 dollar för årets andra kvartal, ner från 2,68 dollar ett år tidigare. Analytiker hade i genomsnitt räknat med 2,38 dollar, enligt en sammanställning av prognoser från Bloomberg..

DN - I förrgår: 14:00

Bönder lämnar ekologiskt jordbruk

Det blir allt färre ekologiska jordbruk i Sverige. Redan förra året minskade de med 45 600 hektar. Nu visar färska siffror från Jordbruksverket att det sjunker med ytterligare 11 procent i år..

DN - I förrgår: 14:00

Arla om färre ekologiska bönder: ”Nu får vi ingen ekologisk mjölk över”

När lågkonjunkturen slog till hällde Arla ekologisk mjölk i vanliga förpackningar för att de hade mer än efterfrågan. Men nu har så många bönder lämnat ekologiskt jordbruk att det inte behövs. Köpen av ekologiska produkter minskar hos alla producenter, visar statistik från SCB..

DN - I förrgår: 14:01

Maria Gunther: Ekologiskt är inte alltid bäst för miljön

Att jämföra ekologiskt och konventionellt jordbruk är inte svart-vitt..

DN - I förrgår: 12:48

Embracer får mer tid att lämna Ryssland

Den Karlstadbaserade spelkoncernen Embracer får mer tid på sig att avveckla sin verksamhet i Ryssland, rapporterar Dagens Industri..

DN - I förrgår: 08:22

Fler arbetslösa får jobb

Arbetslösheten fortsätter att öka – däremot var det fler arbetslösa som fick jobb förra månaden, jämfört med samma period i fjol. Det visar nya siffror från Arbetsförmedlingen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?Kontakta kontakt@pressen.se för kommunikation eller annonsering.

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.