SvD > Nyheter

Friday, 14 June, 11:03

SvD - 19 sep 23 kl. 17:14

Svenska Lovisa ihjälkörd i USA – ”gjorde inget fel”I förra veckan blev den 25-åriga svenska studenten Lovisa ihjälkörd av en bil i Pennsylvania, dit hon nyss flyttat för att studera. En 20-årig emiratisk student utan körkort sitter nu häktad..
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Lovisa, USA, Pennsylvania

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Svenska Lovisa, ihjälkördi , USAgjorde , inget, fel

Fler nyheter från SvD

SvD - 3 minuter sedan

En smutsig flod har också en identitet

Themsens vatten får sin unika karaktär genom att vara smutsigt, och många tycker att vattnet på Island luktar svavel. För den amerikanska konstnären Roni Horn blir vattnet ett sätt att närma sig frågan om identiteten som något flytande..

SvD - 15 minuter sedan

Sista timmarna avgör SD:s toppstrid

SD-kandidaten Maria Rosander är just nu 1 200 röster från att peta Dick Erixon i EU-valet.De sista timmarna av rösträkningen avgör hur det går..

SvD - 15 minuter sedan

Tre företag misstänks efter dödsolyckan

Gröna Lund och två andra företag misstänks efter dödsolyckan på Gröna Lund förra sommaren..

SvD - 1 timme sedan

Det orsakade dödsolyckan på Gröna Lund

En felaktig tillverkning av en bärarm på bergochdalbanan Jetline var en av orsakerna bakom dödsolyckan på Gröna Lund, enligt Statens haverikommission (SHK)..

SvD - 1 timme sedan

Säkerhetsarbetet på Gröna Lund sågas

En avgörande komponent saknades, svetsningen var undermålig och kontrollerna otillräckliga. Dessutom har Gröna Lund brustit i sitt allmänna säkerhetsarbete. Domen är hård när Statens haverikommission presenterar granskningen av olyckan i Jetline.

SvD - 1 timme sedan

Dags att kvittera mot brottsligheten

Den grova gängbrottsligheten har nu börjat nästla in sig in fotbollsklubbarna. Ett direkt hot mot föreningsdemokratin och fotbollens framtid i Sverige..

SvD - 1 timme sedan

Alexander Ekman koreograferar OS-invigningen

Med 600 dansare på en av Paris broar gör svensken Alexander Ekman sitt största verk hittills. Hans koreografi blir ett storslaget inslag när OS i Paris invigs den 26 juli..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?Kontakta kontakt@pressen.se för kommunikation eller annonsering.

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.