SvD > Nyheter

Friday, 22 September, 05:49

SvD - I förrgår: 17:11

Ilska mot sexualkunskap – skolor sätts i brandSkolor som sätts i brand, protester och desinformationskampanjer. Det är reaktionen på en ny kurs i sexualkunskap i belgiska skolor. Kritiken mot skolämnet har skapat en ohelig allians mellan islamister och högerextrema islamkritiker..
Läs mer på SvD

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ilskamot , sexualkunskap, skolor, sättsi , brand

Fler nyheter från SvD

SvD - 10 minuter sedan

Sveriges stöd till Ukraina sticker ut i Norden

Sverige och EU skulle kunna ge betydligt mer stöd till Ukraina, säger två experter till SvD. Utrikesminister Tobias Billström (M) avfärdar dock kritiken. ”Sveriges stöd är historiskt”, säger han..

SvD - 10 minuter sedan

Josefin: ”Bali har blivit en satir över nomadlivet”

Åtta månader om året lämnar Josefin Strang mörkret, kylan och slasket i Stockholm för livet som digital nomad. Men nomaderna påverkar platserna de kommer till – och hon brottas med dåligt samvete..

SvD - 10 minuter sedan

Det flyktiga lyckoruset är ett sattyg

Det är ett felaktigt antagandet att vi kommer känna en långvarig nöjdhet efter att ha nått våra mål. För att motverka besvikelse ska man istället fokusera på de inre drivkrafterna..

SvD - 5 minuter sedan

Därför älskar vi att hata mellanchefen

PODD | Hånad, bespottad. En platt och meningslös position för karriärister utan själv? Det handlar såklart om mellanchefen.

SvD - 10 minuter sedan

Experterna: Två svåra år – sen vänder marknaden

Vi får räkna med två skakiga år för både fastighetsmarknaden och de svenska hushållen. Det beska beskedet ger internationella bedömare i samband med fastighetsmässan Business Arena och tillade att Sverige utmärkt sig i hela Norden för sin ”finansiella ingenjörskonst”..

SvD - 15 minuter sedan

Märkliga larmsamtalet: Stridspilot i trädgården

Ett fyra minuter långt larmsamtal om ett oväntat besök av en amerikansk stridspilot som landat med fallskärm i en mans trädgård i South Carolina offentliggjordes på torsdagen.– Vi har en pilot i huset och jag antar att han landade i min trädgård..

SvD - 15 minuter sedan

Fem snackisar när Solheim Cup inleds

I dag inleds den 18:e upplagan av Solheim Cup. Två svenska debutanter hör till de största snackisarna när Europa ska försöka vinna tredje raka – i så fall för första gången någonsin..

SvD - 30 minuter sedan

Hushållens sparande sänker kronan

Hushållens stora sparande i utländska fonder trycker ner värdet på den svenska kronan. Det är enligt Första AP-fondens vd en viktig förklaring till den pågående kronkrisen.– Vi har en tendens att titta på svenska svagheter som förklaringen, men jag tror inte alls på det som huvudförklaring, säger Kristin Magnusson Bernard..

SvD - 45 minuter sedan

Ett helt Göteborg drabbat av cancer

Allt fler människor drabbas av cancer men överlevnaden ökar också, enligt nya siffror. Men de som friskförklaras eller lever med cancer känner sig ofta övergivna.– Nu behöver vi satsa mer på att öka livskvaliteten för dem, säger Ulrika Årehed Kågström, generalsekreterare för Cancerfonden..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.