SvD > Nyheter

Friday, 22 September, 07:07

SvD - I förrgår: 17:11

Energipolitik utan tanke på konsekvensernaPODD | 19 september. Svidande kritik mot regeringar och myndigheter i ny rapport från Riksrevisionen..
Läs mer på SvD
Läs mer om:
PODD, Riksrevisionen

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Energipolitikutan , tanke, konsekvenserna

Fler nyheter från SvD

SvD - 45 minuter sedan

Antalet noshörningar ökar i Afrika

SvD - 30 minuter sedan

Jag stod ensam med min kunskap när morfar dog

Det tog jorden 400 miljoner år att bilda skogar. Svamparna lär ha varit först på plan. Min morfar gjorde dem till mina bundsförvanter..

SvD - 1 timme sedan

Säkerhetschefen: Ingen oro för nytt skandalderby

Senaste mötet mellan klubbarna slutade i kaos.Nu tror AIK:s säkerhetschef på ett lugnare derby mot Djurgården.– Vi har jobbat i dialogform, säger Henrik Koch inför söndagens match..

SvD - 1 timme sedan

Italienska kommuner larmar: Kaotiskt läge

En skriande brist på lokaler och myndigheter som inte vet hur många migranter de förväntas ta emot.I Italien larmar kommunerna om ett allt svårare läge i spåren av de tusentals migranter som fortsätter att komma till Lampedusa.– Läget är kaotiskt, säger Matteo Biffoni, borgmästare i staden Prato i Toscana..

SvD - 1 timme sedan

Sveriges stöd till Ukraina sticker ut i Norden

Sverige och EU skulle kunna ge betydligt mer stöd till Ukraina, säger två experter till SvD. Utrikesminister Tobias Billström (M) avfärdar dock kritiken. ”Sveriges stöd är historiskt”, säger han..

SvD - 1 timme sedan

Josefin: ”Bali har blivit en satir över nomadlivet”

Åtta månader om året lämnar Josefin Strang mörkret, kylan och slasket i Stockholm för livet som digital nomad. Men nomaderna påverkar platserna de kommer till – och hon brottas med dåligt samvete..

SvD - 1 timme sedan

Det flyktiga lyckoruset är ett sattyg

Det är ett felaktigt antagandet att vi kommer känna en långvarig nöjdhet efter att ha nått våra mål. För att motverka besvikelse ska man istället fokusera på de inre drivkrafterna..

SvD - 1 timme sedan

Därför älskar vi att hata mellanchefen

PODD | Hånad, bespottad. En platt och meningslös position för karriärister utan själv? Det handlar såklart om mellanchefen.

SvD - 1 timme sedan

Experterna: Två svåra år – sen vänder marknaden

Vi får räkna med två skakiga år för både fastighetsmarknaden och de svenska hushållen. Det beska beskedet ger internationella bedömare i samband med fastighetsmässan Business Arena och tillade att Sverige utmärkt sig i hela Norden för sin ”finansiella ingenjörskonst”..

SvD - 1 timme sedan

Märkliga larmsamtalet: Stridspilot i trädgården

Ett fyra minuter långt larmsamtal om ett oväntat besök av en amerikansk stridspilot som landat med fallskärm i en mans trädgård i South Carolina offentliggjordes på torsdagen.– Vi har en pilot i huset och jag antar att han landade i min trädgård..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.