SR > Nyheter

Sunday, 14 July, 00:29

SR - 19 sep 23 kl. 17:09

Kurdiska rävens röst i rätten: ”Jag njuter av det här”I Sollentuna fortsatte idag rättegången i ett mycket stort narkotikamål, under dagen har åklagaren presenterat bevis som enligt henne kopplar den så kallade kurdiska räven, Rawa Majid, till narkotikan.Bland annat genom att spela upp en ljudfil som påstås vara hans röst.Rawa Majid, som är häktad i sin utevaro i målet, nekar till anklagelserna..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Sollentuna, Majid

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kurdiska, rävens, rösti , rättenJag , njuterav det , här

Fler nyheter från SR

SR - 2 timmar sedan

Kaos på sjukhus efter israelisk attack

Efter det israeliska flyganfallet mot ett flyktingläger i Khan Younis i Gaza på lördagen i vilket minst 90 dödsoffer krävts och 300 skadats är situationen för vården värre än någonsin.Amy Kit-Mei Low på Läkare utan gränser arbetar på Nasser-sjukhuset i Gaza och hon berättar för Ekot att de inte har tillräckligt med smärtstillande till patienterna.Nasser-sjukhuset är det sista verksamma sjukhuset i södra Gaza med heltäckande vård..

SR - 3 timmar sedan

Netanyahu efter flyganfallet: ”Inte säkert att Hamasledaren dödades”

Israels premiärminister Benjamin Netanyahu sa under en presskonferens på lördagskvällen att det inte är helt säkert att den högt uppsatte Hamas-ledaren Mohammed Deif dödades i den israeliska attacken mot ett flyktingläger i Khan Yunis i Gaza. Deif och en annan högt uppsatta ledare var målen för attacken som enligt de senaste uppgifterna från Hamas Hälsoministerium krävt minst 90 människors liv. Hamas uppger till nyhetskanalen Al Jazeera att ledarna inte är döda..

SR - 5 timmar sedan

Mellanösternexperten: Enorm framgång för Israel om Hamasledaren är död

Minst 71 personer har dödats och uppåt 300 skadats i en israelisk attack i Khan Yunis i södra Gaza, enligt Hamas hälsodepartementet. Enligt Israel var syftet med attacken att döda Hamasledaren Mohammed Deif.”Om det stämmer att Hamas högsta ledare Mohammed Deif är död så är det en enorm framgång för Israel i det här kriget” säger Mellanösternexperten Anders Persson..

SR - 7 timmar sedan

Martin Svenningsen: ”Attacken riskerar fredsförhandlingarna”

Minst 71 dödades och ett hundratals skadades under en attack i Gaza under lördagsmorgonen. Hör Ekots utsände Martin Svenningsen direkt från Tel Aviv om vad attacken kan innebära för de pågående fredsförhandlingarna som pågår.”Det här något som förmodligen riskerar att föra fredsförhandlingarna tillbaka en bra bit”, säger Martin Svenningsen..

SR - 7 timmar sedan

Förvånande upptäckten: Lika många insekter idag som på 80-talet

Insekterna har inte minskat i antal i Sverige de senaste 35 åren, enligt en studie från Sveriges lantbruksuniversitet som ska publiceras i höst.I flera andra europeiska länder har insektspopulationerna minskat de senaste decennierna.”Tittar man internationellt brukar man säga att insekterna minskar med en till två procent, varje år” berättar Mattias Jonsson, forskningsledare på SLU..

SR - 8 timmar sedan

Nya Labourregeringen pressas på sina vallöften

En vecka efter Labourpartiets stora seger i valet i Storbritannien är trycket stort på den nya regeringen att infria sina vallöften.1,5 miljoner nya bostäder och hävda förbud för landbaserade vindkraftsparker var ett par av åtgärder som nya finansministern Rachel Reevs presenterade.Åtgärder som fått kritik av de konservativa för att både vara nygamla och ogenomtänkta..

SR - 8 timmar sedan

Truls förbereder sig för OS: ”Hoppas se fruktan i motståndarnas ögon”

Truls Möregårdh har topplaceringarna i sikte i sommarens OS. Uppladdningen inför går bra för den unge bordtennisstjärnan. Men det finns en svår parameter, som han visserligen också ser fram emot..

SR - 8 timmar sedan

Toppmöte i herrallsvenskan – Malmö i underläge

Kl. 15.03–19.

SR - 10 timmar sedan

Ettåring föll från tredje våningen – fångades av förbipasserande

Ett ettårigt barn i staden Darmstadt i Tyskland hade tur i oturen.Barnet föll från tredje våningen, men klarade sig.Det rapporterar kanalen Hessenschau..

SR - 10 timmar sedan

Två personer häktas efter bomblarm på Stockholm central

De två personer, en man och en kvinna, som greps efter bomblarmet på Stockholm central i veckan har nu häktats. De båda häktas misstänkta för brott mot lagen om brandfarliga och explosiva varor, grovt brott, samt för förberedelse till grov allmänfarlig ödeläggelse. Båda förnekar brott, enligt deras försvarsadvokater..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?Kontakta kontakt@pressen.se för kommunikation eller annonsering.

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.