DI > Ekonomi

Friday, 24 May, 15:18

DI - 19 sep 23 kl. 16:29

Strömmer: Så ska rekryteringen till gängen stoppasEskaleringen av det dödliga gängvåldet fick på tisdagen justitieminister Gunnar Strömmer att kalla till sig flera myndighetschefer och Sveriges kommuner och regioner. Rekryteringen av uppdragsmördare på statliga och kommunala vårdhem måste stoppas, kräver Strömmer och manar de ansvariga till ”tajtare samarbete”..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Gunnar Strömmer, Sveriges, Strömmer

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: StrömmerSå ska , rekryteringentill , gängen, stoppas

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Investor ökar ytterligare i Ericsson

Wallenbergsfärens maktbolag Investor ökar sitt innehav i Ericsson ytterligare med 10 miljoner B-aktier, enligt Finansinspektionens insynsregister..

DI - 10 minuter sedan

Företagare agerade hemlig hawalabankir – får fem års fängelse

En 55-årig företagare i västra Stockholm har dömts till fem års fängelse och näringsförbud. Enligt Solna tingsrätt ska mannen ha agerat hemlig hawalabankir åt kriminella och fört ut 60 miljoner kronor i brottspengar till utlandet..

DI - 15 minuter sedan

Mångmiljardökning av omsättningen för Hedin – men vinst blev förlust

Den onoterade bilåterförsäljaren Hedin Mobility Group, som ägs till 25 procent av Erik Selin och resten av familjen Hedin, ökade omsättningen från 17,8 till 23,6 miljarder kronor under det första kvartalet.  På nedersta raden ersattes en vinst i fjol trots det av förlust..

DI - 30 minuter sedan

Riskkapitalist bestulen på Ferrari värd miljoner

En känd riskkapitalist har blivit bestulen på sin exklusiva Ferrari i centrala Stockholm och utsatts för grovt hemfridsbrott. En person är häktad, misstänkt på sannolika skäl för båda brotten. Plåtburk och tittöga – här är polisens checklista för dig som vill riskminimera bilstölder och ovälkomna gäster..

DI - 30 minuter sedan

Henrik Didner-bolaget skulle lösa elkris – kursrasar på rekonstruktion

Energiteknikbolaget Ngenic, med aktieproffset Henrik Didner som storägare, skulle lösa den svenska elkrisen – men måste nu försöka lösa sin egen finansiella kris och ansöker om företagsrekonstruktion. Aktien rasar – samtidigt luftas möjligheten för ”ett bud innan semestern”..

DI - 45 minuter sedan

Svolder köper fler aktier i Mildef

Mildefs största ägare, investmentbolaget Svolder, har köpt ytterligare aktier i teknikbolaget..

DI - 1 timme sedan

Totalstopp för tågtrafik söder om Stockholm

Ett elfel vid Södra station ställer till det för tågtrafiken i Stockholm. Inga tåg kan passera stationen åt något håll, rapporterar P4 Stockholm. Det gäller såväl regional- som fjärrtåg..

DI - 1 timme sedan

Omnicars framtid oviss efter andra kvartalet

Det danska Spotlight-noterade mjukvarubolaget Omnicars styrelse ska fortsätta sin strategiska översyn. Men inga garantier kan ges att en lämplig lösning kan hittas eller att bolaget kan fortsätta sin verksamhet efter slutet av andra kvartalet 2024..

DI - 1 timme sedan

Kultur, arkitektur och Dolce Vita – tre schweiziska pärlor

Schweiziska städer må vara blygsamma i storlek, men de utstrålar en oöverträffad livlighet och lockelse.  De ligger inbäddade vid lugna vatten och har inte bara en exemplarisk infrastruktur för företag utan också ett överflöd av härliga fritidssysselsättningar.  Att utforska Basel, Genève och Ascona-Locarno avslöjar en väv av distinkta upplevelser och aktiviteter, vilket gör dem till en harmonisk trio att inkludera i din schweiziska resplan..

DI - 1 timme sedan

Omstridda miljardaffären i Karlastaden granskas

Miljardaffären i Karlastaden har orsakat het politisk debatt i Göteborg. Nu står det klart att en extern granskare ska gå igenom turerna, efter en mycket jämn omröstning i kommunfullmäktige. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?Kontakta kontakt@pressen.se för kommunikation eller annonsering.

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.