SvD > Nyheter

Friday, 14 June, 07:02

SvD - 19 sep 23 kl. 16:17

Nya budgeten – en balansgångRegeringen föreslår satsningar för nästan 40 miljarder kronor i statsbudgeten för 2024.Välfärden stöttas i inflationskrisen med 16 miljarder kronor och pressade hushåll får lättnader i form av sänkt skatt..
Läs mer på SvD

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nya budgetenen , balansgång

Fler nyheter från SvD

SvD - 1 timme sedan

Dämpad optimism hos svenska företag i världen

Indien, Förenade Arabemiraten och Saudiarabien sticker ut som de hetaste länderna för svenska företag att investera i framöver.Men generellt råder en minskad optimism i skuggan av geopolitiska spänningar och protektionism..

SvD - 1 timme sedan

Erdogans Natokupp i lås – F16 till Turkiet

Ett steg framåt har tagits i affären som sinkade Sveriges Natoansökan. Enligt turkiska försvarskällor har USA och Turkiet skrivit under kontrakt. ”Om den går igenom drar nog Erdogan en lättnadens suck”, säger Turkietkännaren Paul Levin..

SvD - 1 timme sedan

Svenska lärares basala miss: saknar lärandemål

Två nya studier visar på stora brister i svenska klassrum. En enkel åtgärd verkar förbättra undervisningen radikalt – men få lärare använder den. .

SvD - 1 timme sedan

Presidenten pushar gränsen i Argentina

PODD | Stora protester har brutit ut i Argentinas huvudstad Buenos Aires efter att landets kontroversielle president Javier Milei fått igenom ett omfattande lagpaket.Målet med lagpaketet är att vända den hårt sargade ekonomin - men förslagen är radikala och liknar ingenting som tidigare gjorts i landet..

SvD - 1 timme sedan

Här är svenskarna som kan få EU:s toppjobb

En ny svensk EU-kommissionär ska snart utses. Kan det bli EU-minister Jessika Roswall, en tidigare statsminister eller KD-ledaren Ebba Busch?Än så länge finns svaret bara i statsminister Ulf Kristerssons huvud..

SvD - 1 timme sedan

Kriget skuggar hajj – men protester är förbjudna

Över 1,5 miljoner muslimska pilgrimer är på plats i Mecka när hajj, en av världens största religiösa sammankomster, nu inleds officiellt.Kriget i Gaza kastar långa skuggor över årets vallfärd. Saudiska myndigheter har utfärdat varningar mot politiska yttringar..

SvD - 1 timme sedan

Svårbehandlad svamp kan smitta vid sex

En svårbehandlad sexuellt överförbar svampinfektion oroar forskare. Svampen har tidigare funnits i Europa och nu har det första fallet upptäckts i USA..

SvD - 1 timme sedan

Svenskmål hjälpte inte – Floridavinst igen

Svenska Philip Broberg gjorde mål för sitt Edmonton – men det spelade ingen roll.Florida vann ännu en gång och är nu en vinst ifrån att ta hem Stanley Cup-titeln..

SvD - 5 timmar sedan

Knarkgäng hotar tropiska fåglarOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?Kontakta kontakt@pressen.se för kommunikation eller annonsering.

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.