DN > Inrikes

Friday, 14 June, 11:09

DN - 19 sep 23 kl. 11:54

Polsk man svårt skadad efter stort bråk i LindomeEtt stort bråk med flera skadade utbröt tidigt på tisdagsmorgonen i ett hus utanför Lindome, söder om Göteborg..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Lindome, Göteborg

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Polskman , svårt, skadadefter , stort, bråki , Lindome

Fler nyheter från DN

DN - 5 minuter sedan

Flera systemfel bakom dödsolyckan på Gröna Lund

Statens haverikommission riktar skarp kritik mot Gröna Lund för fjolårets olycka då en kvinna omkom och flera skadades. Tivolit har brustit på flera sätt och systemfel beskrivs som bakomliggande orsaker till olyckan, meddelar myndigheten på fredagen. Samtidigt meddelar åklagare att brottsutredningen mot tre bolag därmed kan kompletteras med nya misstankar..

DN - 14 timmar sedan

Stöldvåg av lyxbilar i Sverige – polisen varnar för lömska metoden

På bara ett par månader har över 20 lyxbilar stulits i Stockholm och andra delar av landet. Nu varnar polisen för den lömska metoden – och avslöjar knepet som försvårar för tjuvarna..

DN - 17 timmar sedan

DN:s Josefin Sköld får Advokatsamfundets journalistpris

DN:s granskande reporter Josefin Sköld får Advokatsamfundets journalistpris för sitt arbete med flera uppmärksammade granskningar. ”Josefin Skölds journalistik gör skillnad”, skriver samfundet i sin motivering..

DN - 20 timmar sedan

Dömd fick inte påbörja straff – fängelset var fullt

När en man som dömts till fängelse skulle påbörja sitt straff så nekades han plats. Asptunaanstalten i norra Botkyrka var nämligen fullbelagd. Nu kritiseras anstalten av Justitieombudsmannen, rapporterar Dagens Juridik..

DN - 20 timmar sedan

17-åriga Lucas slogs ihjäl – inget uppsåt anser domstol

Tingsrätten dömde en 16-åring till 10 månaders ungdomsövervakning för grovt vållande till annans död efter att Lucas Atrak, 17 misshandlats till döds. Åklagaren ansåg att det handlade om mord och överklagade. På torsdagen fastställde hovrätten tingsrättens dom..

DN - 20 timmar sedan

Ebba Busch (KD) om opinionstappet: ”Vi är inte nöjda”

KD halverade sitt väljarstöd i EU-valet, men jublade ändå. Torsdagens mätning från SCB är svårare för Kristdemokraterna att glädjas över. Partiet får historiskt lågt stöd och hamnar långt under riksdagsspärren.

DN - Igår: 10:54

Statsvetare: KD:s nedgång var väntad

Med 2,8 procents väljarstöd gör KD en historisk bottennotering i SCB:s väljarbarometer för maj. Även L hamnar under riksdagsspärren. – Det var ganska väntat, säger statsvetaren Jenny Madestam..

DN - Igår: 19:22

Sjukhusledningen: ”Patientsäkerheten var inte hotad”

Hösten 2022 stängdes en läkare av från sin tjänst på Karolinska samtidigt som han var ansvarig för en större operation. Nu kommenterar tillförordnade sjukhusdirektören Patrik Rossi händelsen: ”Patientsäkerheten var inte hotad.”.

DN - Igår: 19:10

Svenska ministern släpps in i Natos hemliga kärnvapengrupp

BRYSSEL. Sveriges försvarsminister kommer för första gången att delta i diskussionerna om Natos kärnvapen. Det rummet var tidigare stängt.

DN - Igår: 18:31

Medlarna presenterar bud i vårdkonflikten på torsdagen

Medlarna i vårdkonflikten ska lägga fram ett bud till parterna Vårdförbundet och Sveriges kommuner och regioner på torsdagen, rapporterar Sveriges Radio Ekot. Det är oklart vad budet innehåller..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?Kontakta kontakt@pressen.se för kommunikation eller annonsering.

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.