SR > Nyheter

Friday, 14 June, 07:31

SR - 18 sep 23 kl. 23:35

Frändén: ”En lång mardröm som bara blir värre och värre”Att spelare uppges ha tagits ut till landslaget mot sin vilja är ett nytt övertramp av förbundet, enligt fotbollsjournalisten Johanna Frändén som följt turerna efter den så kallade VM-kyssen.Hon tror förbundet och förbundskaptenen försöker tvinga tillbaka spelarna till landslaget.”Spelarna kommer nog aldrig kunna återvända till landslaget under de här omständigheterna”, säger hon..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Johanna Frändén, VM

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: FrändénEn , lång, mardrömsom , barablir , värreoch , värre

Fler nyheter från SR

SR - 15 minuter sedan

Färre svenskar ger blod

Färre svenskar anmäler sig som blodgivare samtidigt som antalet behöver bli fler för att möta den höjda beredskapen i samhället. Förra året minskade antalet blodgivare med 14 procent jämfört med året innan, enligt statistik från Svenska blodalliansen.Sverige är självförsörjande på blod.

SR - 45 minuter sedan

Tidigare anställd på Klarna: Tvingades lämna för fackligt engagemang

Tidigare medarbetare på techbolaget Klarna hävdar att de rensats ut från företaget på grund av sitt fackliga engagemang och berättar för Sveriges Radios ”Konflikt” att de pressats att ta avgångsvederlag.Av de åtta medarbetare som satt i fackklubbsstyrelsen när kollektivavtalet skrevs under i slutet av förra året arbetar ingen idag kvar på bolaget. Klarna avböjer en intervju och skriver att de inte kan kommentera enskilda medarbetare eller tidigare anställda och att de är glada för att ha tecknat kollektivavtal..

SR - 1 timme sedan

Ekot på en minut

Idag presenterar Statens haverikommission sin slutrapport över dödsolyckan på bergochdalbanan Jetline på Gröna Lund i Stockholm i juni förra året.Vid G7 mötet i Italien skrev under torsdagen USA och Ukraina under ett gemensamt säkerhetsavtal som sträcker 10 år framåt.Tidigare medarbetare på Klarna hävdar att de rensats ut från företaget på grund av sitt fackliga engagemang och pressats att ta avgångsvederlag..

SR - 1 timme sedan

Tusentals skottar skapade EM-stämning i Tyskland

På fredagen börjar fotbolls-EM i Tyskland med matchen Tyskland-Skottland i München och säkerhetsåtgärderna är många när miljoner fotbollssupportrar väntas följa turneringen på plats.På torsdagskvällen såg tusentals skottar till att skapa EM-stämning i Münchens berömda ölhallar och på stadens centrala torg Marienplatz.Tyskland hoppas på en återupprepning av feststämningen som rådde när landet arrangerades VM på herrsidan 2006..

SR - 1 timme sedan

Nytt säkerhetsavtal mellan USA och Ukraina

Vid G7 mötet i Italien skrev USA och Ukraina under ett gemensamt säkerhetsavtal som sträcker 10 år framåt. I avtalet a ingår bland annat försäkringar från USA:s sida om att man ska hjälpa Ukraina med att bygga upp sitt försvar, fortsätta att träna och utbilda ukrainsk militär, och utveckla samarbetet kring framställning av vapen och militär utrustning.Trots det långsiktiga perspektivet, så kan avtalet sägas upp med ett halvårs varsel, det finns alltså inget som förhindrar att avtalet rivs upp om det blir maktskifte i Vita Huset efter höstens val..

SR - 1 timme sedan

Så kan Sveriges EM-miss bli positiv för landets sportbarer

Fotbolls-EM kommer inte ge det extra klirr i kassan som landets sportbarer hade kunnat få om Sverige lyckats ta en plats.Anastasia Brankovic som har en sportbar i småländska Nybro hoppas EM-gästerna ska lockas av andra skäl.”Jag hoppas ju på att andra favoritlag spelar så man får komma och kolla på dom istället”, säger hon..

SR - 1 timme sedan

Grönland tar steg mot självständighet: ”Inte bara snack”

Det grönländska parlamentet har tagit ett beslut som kan innebära ett stort steg på väg mot självständighet från Danmark.Exakt hur en framtida självständighet skulle se ut är en fråga om förhandlingar. Det skulle kunna bli någonting som liknar det man har idag, men byggt på frivillighet, inte tvång.

SR - 3 timmar sedan

Ökat stöd för V bland väljare med utomeuropeisk bakgrund

Vänsterpartiet fick 20 procent av rösterna i gruppen utomeuropeisk bakgrund, det visar SVT:s vallokalsundersökning.Henrik Ekengren Oscarsson, professor i statsvetenskap, menar att det kan bero på partiets stöd för Palestina, men också att partiet varit aktivt på platser där många med utomeuropeisk bakgrund bor.”Jag har mitt hjärta åt vänster och jag tycker att det är orättvist att politikerna inte lyfter det som händer i Gaza”, säger Ali Amiri i Skiftinge i Eskilstuna..

SR - 3 timmar sedan

Miljarder i kontanter smugglas ut ur Sverige varje år

Varje år förs runt 10 miljarder kronor i kontanter ut från Sverige, det avslöjar SVT:s Uppdrag Granskning. Pengarna växlas i exempelvis Dubai och Istanbul där internationella banker köper sedlarna och säljer tillbaka dem till Sverige där det svenska företaget Loomis tar emot och räknar pengarna.Loomis tar varje år emot runt 10 miljarder kronor i svenska sedlar, och stora delar misstänks vara smuggelpengar..

SR - 4 timmar sedan

Karin skadades i olyckan – idag kommer haverikommissionens rapport

Idag presenterar Statens haverikommission sin slutrapport över dödsolyckan på bergochdalbanan Jetline på Gröna Lund i Stockholm i juni förra året. Två personer som ramlade ur tåget när olyckan skedde är Karin och Mikael Elmegard. Nu hoppas paret att det vidtas åtgärder.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?Kontakta kontakt@pressen.se för kommunikation eller annonsering.

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.