SvD > Nyheter

Tuesday, 27 July, 06:20

SvD - 14 jun 21 kl. 01:02

Fler politiker gripna i Nicaragua
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Nicaragua

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fler, politiker, gripnai , Nicaragua

Fler nyheter från SvD

SvD - 15 minuter sedan

Svenskt åtal väcks om massavrättningar i Iran

Åtal väntas i dag väckas mot den 60-årige man som suttit häktad i snart två år, misstänkt för att ha haft en ledande roll i avrättningarna av tusentals politiska fångar i Iran 1988..

SvD - 30 minuter sedan

Gåtan: en anonym död man i Norrbottens skog

PODD | Svensk polis gäckas av mysteriet med en anonym ihjälsvulten man som hittats lutad mot ett träd i skogen. Och Medicinmannen gör ett sista försök att förverkliga Gaialand – på en paradisö..

SvD - 30 minuter sedan

Bedrägeristoppare växer snabbt – men gör fortsatt förlust

Börskandidaten Truecaller närmar sig lönsamhet och grundarna är på väg att bli miljardärer. Samtidigt spökar det förflutna. Ett förvärv har lett till en smäll på över 100 miljoner kronor, kan SvD Näringsliv berätta..

SvD - 15 minuter sedan

Fantasin om ”indianen” möjliggjorde hans brott

Medicinmannen ”Man” var en sektledare och svindlare som ljög om precis allt. Hur kunde han lura så många? SvD:s Lars Berge, som står bakom den uppmärksammade poddserien, hittar ett svar i den västerländska fantasin om ”indianen”..

SvD - 45 minuter sedan

Ytterligare nederländska virusfall

SvD - 45 minuter sedan

Nord- och Sydkorea återställer brutna kontakter

En upptining har skett i den frostiga relationen mellan Nordkorea och Sydkorea.Den officiella direktlinjen mellan länderna har återupptagits..

SvD - 45 minuter sedan

Priset på vatten kan fördubblas

Vatten kommer att bli mycket dyrare.– Vi räknar med en fördubbling av vattenpriset på tjugo år, säger Fredrik Vinthagen på föreningen Svenskt vatten..

SvD - 1 timme sedan

Träd lika viktiga som blommor för bina

Träd är minst lika viktiga för bins överlevnad som marklevande blommor. Ett av träden sticker ut och har visat sig vara något av en favorit bland bina..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.