Expressen > Nyheter

Sunday, 20 June, 18:48

Expressen - 11 jun 21 kl. 20:23

Här hoppar Reidar, 86, fallskärm: ”Underbart”Förra helgen tog Reidar Zackrisson, 86, ett skutt ut från flygplanet på 3 000 meters höjd och föll fritt en kilometer innan fallskärmen vecklades ut.  En välkommen nystart efter ett trist år i karantän. – Det är så underbart vackert och spännande i luften. En adrenalinkick utan dess like, säger Reidar Zackrisson om sitt tredje hopp i ordningen. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Reidar, Reidar Zackrisson

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här hoppar, Reidar86 , fallskärm, Underbart

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 10 minuter sedan

Nya nätdrogen sprids bland studenterna

Den nya nätdrogen ”Kristall” har blivit en populär drog bland studenter i Uppsala, rapporterar SVT Nyheter tillsammans med UNT.En ung kvinna berättar för SVT hur hon tappat verklighetsuppfattningen och alla sina gränser när hon har brukat drogen. – Det är väldigt uppåt.

Expressen - 30 minuter sedan

Nooshi Dadgostar hyllas – av borgerliga motståndare

Under söndagen höll V-ledaren Nooshi Dadgostar en pressträff där hon anklagade statsminister Stefan Löfven (S) för att spela ”ett politiskt spel” och kallade hans agerande för ”oseriöst”. Nu hyllas partiledaren även av borgerliga röster, rapporterar Omni.”Ett stort problem för Team Löfven/Lööf är att Dagdostar är äkta medan vad de sysslar med så tydligt visar att det bara är ett maktspel”, skriver Moderaternas tidigare presschef Niklas Gillström på Twitter.

Expressen - 45 minuter sedan

Hasse ”Kvinnaböskes” nya lugna sommarliv

Pandemin har hållit den svenska musikbranschen i ett hårt grepp under det senaste året. När greppet äntligen börjar släppa väljer Hasse ”Kvinnaböske” Andersson att unna sig lite semester. Nu väntar en sommar med fiske, bärplockning och kaffekorgar.

Expressen - 1 timme sedan

Barn uppdragen ur vattnen i Haninge

Ett barn har dragits upp ur vattnet vid Rudan i Haninge. Barnet fick först HLR av en privatperson.– Vi har varit på plats tillsammans med ambulans och polis och fortsatt med HLR, säger Magnus Gärtner, operativ chef hos räddningstjänsten..

Expressen - 2 timmar sedan

Kor på rymmen stoppar trafiken i Kalmar

E22 i höjd med Lindsdal i Kalmar är avstängd i båda riktningarna.Anledningen är att ett stort antal kor kommit till vägen.– Det viktigaste är att inga kor eller människor har kommit till skada, säger Rickard Lundqvist..

Expressen - 2 timmar sedan

SMHI klass 2-varnar för ”extremt höga temperaturer”

SMHI utfärdar klass 2-varning för ”extremt höga temperaturer” i Kalmar. Samtidigt finns det klass 1-varningar för andra delar – bland annat Västkusten och Örebro län – för kraftigt åskoväder. .

Expressen - 2 timmar sedan

Markägarens stora förlust i lågorna

Branden som härjar i Finsjötrakten utanför Mönsterås är inne på sin tredje dag. Markägaren Gustaf Bjerker har fått se 85 procent av sin skog totalförstörd i lågorna. – Marken är helt utbränd, den som grabbarna skulle ta över..

Expressen - 2 timmar sedan

USA förbereder nya sanktioner mot Ryssland

USA förbereder nya sanktioner mot Ryssland på grund av förgiftningen av regimkritikern Aleksej Navalnyj, rapporterar nyhetsbyrån AFP. Nyheten kommer efter förra veckans toppmöte mellan USA:s president Joe Biden och Rysslands president Vladimir Putin – då kärnvapenmakterna kom överens om att återuppta vissa diplomatiska förbindelser. .

Expressen - 2 timmar sedan

Polisutredningen mot Busch klar – åtalsbeslut inom kort

Polisutredningen mot Ebba Busch är slutförd.Misstankarna mot KD-ledaren om grovt förtal har inte försvagats.– Utredningen är i princip klar.

Expressen - 3 timmar sedan

Micke och Claes slutar – gav Kvällsposten spets

De anställdes ungefär samtidigt och slutar ungefär samtidigt.Journalisterna Claes Carlson och Micke Ölander lämnar tillsammans över 80 års tjänst på Kvällsposten bakom sig.De båda legendarerna har personifierat vad tidningen står för och under årens lopp skrivit tusentals artiklar..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.